Mdr yrd pc si açılırken kablolar cizirdiyor

Kodla Büyü

kwr_kwr

Aktif Üye
Arkadaslar yardıma ihtiyacım var. Pc açılırken kabloların toplu durduğu bölümde cizirdama kıvılcım oluyor. Sonra da bilgisayar reset atıyor. Guc kaynagiyla mı alakalı neden olabilir? Ne yapmaliyim??

Gevşek parçalar olmalı. Tüm parçaların sabitlendiğine emin olun özellikle HDD ve CD-RW hocam birde fanın çok tozlanmasından kaynaklanan sarsıntılar olabiliyor.

hocam içindeki parçaları sıkılaştırdım gerçi çıkmış gevşemiş bir şey yok gibiydi. bilgisayar yeni hocam ama çok kaliteli bir şey değil gibi hibe gelmişti. bir de az önce aceleden söylemeyi unuttum, bilgisayar aşırı yavaş bir sayfayı 2-3 dakikada açıyor belki :S:S:S ne olduki buna :S:S

Hocam siz bu pc yaptığınız işlemeleri sistem özelliklerini ve nezaman bu hale geldiğini bize güzelce baştan sona özetleyin bizde size bu doğrultuda öneride bulunabilelim.

hımm hocam doğru diyorsunuz da müdür yardımcısının bilgisayarı o yüzden tam olarak bilemiyorum gidip bakmam gerek dersteyim şimdi. ama sanırım yeni bir şey yüklenmedi. durup dururken oldu diyor bilgisayardan anlayan biri kendisi. buat mı nedir orda çıtırtılar oluyor kıvılcım çıkıyor sonra üst üste resetliyor kendini bilgisayar. açılınca da çoook yavaşçalışıyor. şimdilik bilgim bu kadar hocam.

Geri