MEB’den yarıyıl tatili açıklaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samsat86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

samsat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kar tatilleri nedeniyle yarıyıl tatilinin 30 Ocak’a ertelendiği ve Bakan Nabi Avcı’nın “eğitimin aksamaması adına sömestr tatilinin yarıya indirilmesini uygun gördüğünü” şeklinde yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi.

Konu dışı ; Bu eğitim sitesi adı altında saçma sapan haberler yapan, reyting odaklı, bilgi kirliliğine yol açan siteler mantar gibi çoğalmaya başladı.

kafkas' Alıntı:
Konu dışı ; Bu eğitim sitesi adı altında saçma sapan haberler yapan, reyting odaklı, bilgi kirliliğine yol açan siteler mantar gibi çoğalmaya başladı.

bu sizin görüşünüzdür ama sakat bir görüş...önce saygıyı öğrenmek gerek...mebin yaptığı açıklama..kafana göre saçma sapan diyemezsiniz...

kafkas' Alıntı:
katılıyorum. google bu gibi sitelere bir güncelleme çaksa daha da iyi olacak

samsat86' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

bu sizin görüşünüzdür ama sakat bir görüş...önce saygıyı öğrenmek gerek...mebin yaptığı açıklama..kafana göre saçma sapan diyemezsiniz...

sizin sitenizi direk kastetmemişki.. kendiniz yazmışsınız, "... şeklinde yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi" diye.. bu haberler bu tarz sitelerden dedikodu gibi yayılıyor

impetus23' Alıntı:
samsat86' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

sizin sitenizi direk kastetmemişki.. kendiniz yazmışsınız, "... şeklinde yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi" diye.. bu haberler bu tarz sitelerden dedikodu gibi yayılıyor

Konu dışı diye söyledim ama herhalde anlatamadım. Söz meclisten dışarı deseydim daha iyiymiş

Selamlar

Geri