kafkas' Alıntı:Konu dışı ; Bu eğitim sitesi adı altında saçma sapan haberler yapan, reyting odaklı, bilgi kirliliğine yol açan siteler mantar gibi çoğalmaya başladı.
+1kafkas' Alıntı:Konu dışı ; Bu eğitim sitesi adı altında saçma sapan haberler yapan, reyting odaklı, bilgi kirliliğine yol açan siteler mantar gibi çoğalmaya başladı.
katılıyorum. google bu gibi sitelere bir güncelleme çaksa daha da iyi olacakkafkas' Alıntı:Konu dışı ; Bu eğitim sitesi adı altında saçma sapan haberler yapan, reyting odaklı, bilgi kirliliğine yol açan siteler mantar gibi çoğalmaya başladı.
samsat86' Alıntı:kafkas' Alıntı:Konu dışı ; Bu eğitim sitesi adı altında saçma sapan haberler yapan, reyting odaklı, bilgi kirliliğine yol açan siteler mantar gibi çoğalmaya başladı.
bu sizin görüşünüzdür ama sakat bir görüş...önce saygıyı öğrenmek gerek...mebin yaptığı açıklama..kafana göre saçma sapan diyemezsiniz...
impetus23' Alıntı:samsat86' Alıntı:kafkas' Alıntı:Konu dışı ; Bu eğitim sitesi adı altında saçma sapan haberler yapan, reyting odaklı, bilgi kirliliğine yol açan siteler mantar gibi çoğalmaya başladı.
bu sizin görüşünüzdür ama sakat bir görüş...önce saygıyı öğrenmek gerek...mebin yaptığı açıklama..kafana göre saçma sapan diyemezsiniz...
sizin sitenizi direk kastetmemişki.. kendiniz yazmışsınız, "... şeklinde yer alan haberlerin asılsız olduğu bildirildi" diye.. bu haberler bu tarz sitelerden dedikodu gibi yayılıyor