kendi kullanıcı adın ve şifren yoksa onu il formatörü veriyor onunla temasa geçalis' Alıntı:Bende de aynı sorun var ve kurum kullanıcı adı ile şifresi yok özellikle bunu nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
ziyaunal' Alıntı:il formatörü size öncelikle etki alanı dışı olarak okulunuza ait bir kullanıcı adı ve şifre vermeli. ardından sisteme girip sınıfları oluşturuyorsunuz. ardından da öğrencileri kaydediyorsunuz. daha önce öğrencileri hızlı bir şekilde eklemek için program yayınlamıştım aratırsanız bulabilirsiniz.
aakcakaza' Alıntı:ziyaunal' Alıntı:il formatörü size öncelikle etki alanı dışı olarak okulunuza ait bir kullanıcı adı ve şifre vermeli. ardından sisteme girip sınıfları oluşturuyorsunuz. ardından da öğrencileri kaydediyorsunuz. daha önce öğrencileri hızlı bir şekilde eklemek için program yayınlamıştım aratırsanız bulabilirsiniz.
Hocam o programı bulamadım linki verebilir misiniz size zahmet?
MEMEK' Alıntı:Arkadaşlar öğrencilere e-posta alma zorunlupu var mı?Bizim ilçeden ne müdürden ne de başka yerde duymadın da.
Eğer varsa tüm öğrencilere vermek zorunda mıyız?
RoboTek' Alıntı:e-okul değil hocam işi katladık tüm okula e-posta tamam.işlem loglarına giriyorum her tarafa baktım sınıf sınıf ad-soyad-e-posta listesini çıkarıp sınıflara asayım dedim menü bulamadım.
RoboTek' Alıntı:az önce tüm sınıfların listelerini girdim iş bitti şöyle sınıf sınıf düzgün liste nasıl alabilirim?kopyala yapıştır yada prnt screen yapmak istemiyorum.iyi pazarlar