Meb Öğrenci E-Posta Alma

Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bu selfservis.eposta.meb.gov.tr zımbırtısından öğrencilere nasıl e-posta alınıyor acaba? ilk defa giriş yapacağım ama yapamıyorum.

Bende de aynı sorun var ve kurum kullanıcı adı ile şifresi yok özellikle bunu nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

alis' Alıntı:
Bende de aynı sorun var ve kurum kullanıcı adı ile şifresi yok özellikle bunu nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
kendi kullanıcı adın ve şifren yoksa onu il formatörü veriyor onunla temasa geç

il formatörü size öncelikle etki alanı dışı olarak okulunuza ait bir kullanıcı adı ve şifre vermeli. ardından sisteme girip sınıfları oluşturuyorsunuz. ardından da öğrencileri kaydediyorsunuz. daha önce öğrencileri hızlı bir şekilde eklemek için program yayınlamıştım aratırsanız bulabilirsiniz.

ziyaunal' Alıntı:
il formatörü size öncelikle etki alanı dışı olarak okulunuza ait bir kullanıcı adı ve şifre vermeli. ardından sisteme girip sınıfları oluşturuyorsunuz. ardından da öğrencileri kaydediyorsunuz. daha önce öğrencileri hızlı bir şekilde eklemek için program yayınlamıştım aratırsanız bulabilirsiniz.

Hocam o programı bulamadım linki verebilir misiniz size zahmet?

aakcakaza' Alıntı:
ziyaunal' Alıntı:

Hocam o programı bulamadım linki verebilir misiniz size zahmet?

sen iste biz buluruz adnan hocam :)

meb-k12-tr-f122/meb-ogrencilere-eposta-servisi-kullanici-ekleme-programi-t51091.html

Arkadaşlar öğrencilere e-posta alma zorunlupu var mı?Bizim ilçeden ne müdürden ne de başka yerde duymadın da.
Eğer varsa tüm öğrencilere vermek zorunda mıyız?

MEMEK' Alıntı:
Arkadaşlar öğrencilere e-posta alma zorunlupu var mı?Bizim ilçeden ne müdürden ne de başka yerde duymadın da.
Eğer varsa tüm öğrencilere vermek zorunda mıyız?

hocam okulunuza yazı gelmedi ise hiç uğraşma zaten boş iş...

Yazı geldi ise e-posta veriyoruz

3 yıldır aynı okuldayım kimse bana bir şey demedi.
Teşekkür ederim hocam.

Robotek hocam bende düzgün bir liste alacağım bir yer göremedim.

Kopyala yapıştır yaparak oluşturdum sınıf listelerini.

RoboTek' Alıntı:
e-okul değil hocam işi katladık tüm okula e-posta tamam.işlem loglarına giriyorum her tarafa baktım sınıf sınıf ad-soyad-e-posta listesini çıkarıp sınıflara asayım dedim menü bulamadım.

raporlar kısmında olması lazım ,

xls olarak export özelliği vardı yanlış hatırlamyorsam

mrb arkadaşlar bize yazı yeni geldi. işlemleri yapmaya başladım ama size bir sorum olacak. hangi sınıflara alıyorsunuz e-posta adreslerini 1-8. sınıfların hepsine mi? şimdiden teşekkürler

robotekin dediği gibi bende sağına soluna baktım ama programla kaydettiğimiz öğrenci ve öğretmen listelerini bir türlü bulamadım...

İlformatörlüğünü aradım bugün hiçkimsenin bilgisi yok şifrelerden...

RoboTek' Alıntı:
az önce tüm sınıfların listelerini girdim iş bitti şöyle sınıf sınıf düzgün liste nasıl alabilirim?kopyala yapıştır yada prnt screen yapmak istemiyorum.iyi pazarlar

arkadaşlar bir yolunu bulan var mı?

SINIFLARA e postaları aldım ama sisteme her hangi bir öğrencinin adına sisteme gireyim diyorum girmiyor nerde hata yapıyor olabilirim sizce. teşekkürler.

bormut hocam meb eposta arayüzünde solda öğrenci işlemlerinden e-postalarımı aç-kullanıcı adı ve şifresini yaz öğrencinin.Kullanıcı adına tam e-posta adresinisini yazıyosunuz.ben denedim oldu.Ben bütün okula mail aldım.Ama rapor olarak nasıl alabilirim?kopyala yapıştır yapmak istemiyorum.Bide okuldan meb e-posta işlemlerinini bittiğine dair rapor istiyorlar.Nasıl hazırlayabilirim?elinde şablon olan varmı??

BBNET
Geri