Meb Özel Web Alanını Yasakladı

Kodla Büyü
En güzeli oldu. Bir sürü kaynak boşa akıyordu host şirketlerine.

o açıdan bakıldığında haklısınız ancak meb web alanları biraz daha tasarlanmaya, özelleştirilmeye müsait olsa daha iyi olurdu.

Tasarım için politika tek tip üzerine kurulu. Bu proje devam ettikçe değişeceğini zannetmiyorum. Mevcut şablon üzerinden zamanla ufak ufak bazı özelleştirmeler yapma hakkını verebilirler. Daha yeni başladı proje sonuçta. Zamanla gelişecektir.

yazı okullardan çok il ve ilçedeki birimler için yazılmış. ama düşünmedikleri çok şey var. birçok ilin arge birimine, il formatörlerine ait farklı hizmetler için kullanılan sistemler için ne yapılacak merak ediyorum... millet interneti sadece web sitesinden ibaret zannediyor.

Bizim sitenin adresine girince "This Account Has Been Suspended" diye bşr uyarı var... Başka bir hostta olduğu için mi bu uyarı acaba??? Host firmaları okul sitelerini durdurdumu acaba??

benim okulumun online kütüphane sistemi vardı Meb-Web desteklemiyor ve MEB üzerinden yayınlıyamıyorum kütüphane sitemi. 3 yıllık emek ve veri girişi boşa mı gidecek şimdi.

Shift+Del bende aynı mesajı alıyorum sanırım host firmaları bi durdurma yaptı çünkü geçen dönem daha yeni değiştirmiştim host firmasını eğitimde bir planlamamız yok malesef dönem ortasında modül beklersin dönem ortasında serbest kıyafet çıkar millet zaten kıyafetini çoktan almış olur dönem ortasında böyle bir şey yaparsın sene başında yeniledik hostu boşuna gidiyor kaynaklar he iyi mi oldu böyle her okulun aynı şablona sahip olması bi bakıma iyi olabilir ama bunun planlanması neden daha erken yapılmaz yaz takvimi bu planlamaların yapılması için çok uygun mesela yeni döneme her şey planlanmış düşünülmüş olarak girsek ne güzel olurdu değil mi bakalım umutla bekliyoruz o günleri...

Geri