MEB İl Dışına Rekor sayıda kontenjan açmış ba ba ba ba ba

Kodla Büyü

volkantb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
memurlar.net in http://www.memurlar.net/haber/391072/ haberine göre MEB İl Dışına Rekor sayıda kontenjan açmış kontenjan sayılarını da vermişler.1.bölgede azalma var dişe dokunur yerlerde hiç yer açılmamış bunu söyleyen yok.
Öğretmenler tepki vermesin diye milletin gazını almaya çalışıyorlar.Yavuz hırsız misali

bende anlmadım yaa sayı önemli değilki içerik önemli yazılabilcek yer çok az yazıyı okudum aslında maksut hoca eleştriyo bir yandan ama tabi başlık dikkat çekiyo

Ne kadar merkezden uzak kötü yerler varsa açmışlar....Merkez dedikleri yerlerin de çoğu merkeze bağlı belde......

Arkadaşlar ilgili yazıda bir şey dikkatimi çekti.
Bakanlık bu kontenjanların tamamına atama yapacak mıdır? Çünkü geçmiş yıllarda okullar sisteme yansıtıldığı halde tercih eden olduğu halde tümüne atama yapılmamakta bazı kurumlara atama yapılmaktaydı. Örneğin İzmir’e 20 Matematik tercihi açıldığı halde İzmir’i tercih edenler arasından 10 tanesine atama yapmak gibi. MEB aynı uygulamayı yapacak mı yoksa duyurduğu tüm kurumlara atama yapacak mı henüz netlik kazanmadı.
Bu ne demek şimdi sistemde gözüken okulların bazısına atama yapılacak bazısına yapılmayacak mı seçtiğimiz halde?

atama yapılacak kontenjan sayılarını nereden bulabiliriz.daha önce meb veriyordu şimdi göremedim

il dışından geleceklere üvey evlat muamelesi yapılıyor, her sene bu böyle.

Geri