MEB İnternet B planı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bozo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhahab arkadaşlar.size bir sorum olacaktı.geçen gün exper firması yeni lab kurmaya geldiler.ve bir internet arıza karşısında verdikleri cevap şu idi...hocam siz mebin B internetini kullanıyorsunuz.Normaslde A inteneti kullanıyırlar tüm okukllar diye cevap verdi.böyle bir ayrım var mı a veya b meb erişimi diye.bana yalan söylüyorlar gibi geldi.bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Hocam ordaki B "Bilmiyorum"un B sidir belki :) Ben de ilk defa duydum böyle bişeyi. Yazışmalarda oluyor ama, internetin öyle bir ayrımı yok diye biliyorum.

evet hocam haklısınız.bana çareyi bulamadılar diye kaçamak yalan diye cevap verdiler diyorum.bu konuyu araştırıp gerekli yasal işlemleri yapacağım.karşılaşan veya bilen varsa yazsın lütfen

Biz filtreli internet kullanıyoruz. İsrekteke bulunduğunuz web adresi (request) önce ttnet filrte sunucusuna gidiyor ordan okey alırsa adrese gidiyorsunuz bu da gecikmeler sağlıyor . Belki bunu kastetmiştir

hocam mevcut internet zaten meb in hattı.adamlar yan labtan switch ten kablo çekiyorlar interneti.fakat yeni lab a gelen kablo interneti dağıtmıyor. ama diğer lab ta internet var.adamlar yeni laba gelen kablo vista bilgisayarlara interneti vermeyince sorun b hattı diyor:)

Geri