MEB, 2 yıla 1 kademe görüş yazısı

Kodla Büyü
Ben geçen hafta bizim okul yöneticilerine bu yazıyı gösterdim. Bi girişimde bulundular mı bilmiyorum.
Yarın öğrencem.

kaybil' Alıntı:
neden vermemişler o zaman, hala yürürlükte mi bu?
Hocam yazıyı incelerseniz 19.02.2013 tarihli. Yani yeni bir yazı.

bilo' Alıntı:
samsun yada ordu bu kapsamdamı acaba

http://www.kalkinma.gov.tr/PortalDesign ... 87233CC85A
1.Adıyaman
2. Ağrı
3. Aksaray
4. Amasya
5. Ardahan
6. Artvin
7. Bartın
8. Batman
9. Bayburt
10. Bingöl
11. Bitlis
12.Çanakkale
(Bozcaada ve
Gökçeada İlçeleri)
13. Çankırı
14. Çorum
15. Diyarbakır
16. Elazığ
17. Erzincan
18. Erzurum
19. Giresun
20. Gümüşhane
21. Hakkari
22. Iğdır
23.Kahramanmaraş
24. Karabük
25. Karaman
26. Kars
27. Kastamonu
28. Kırıkkale
29. Kırşehir
30. Kilis
31.Malatya
32. Mardin
33. Muş
34.Nevşehir
35. Niğde
36. Ordu
37.Osmaniye
38. Rize
39. Samsun
40. Siirt
41. Sinop
42. Sivas
43. Şanlıurfa
44. Şırnak
45. Tokat
46. Trabzon
47. Tunceli
48. Van
49. Yozgat
50.Zonguldak

yarın dilekçemi yazarım aga. 2 kademem duruyor içerde öyleyse. birde 2005 sonrası için derece verirlerse seneye 4 e düşerim.

her_dem' Alıntı:
yarın dilekçemi yazarım aga. 2 kademem duruyor içerde öyleyse. birde 2005 sonrası için derece verirlerse seneye 4 e düşerim.

Bende bi sorayım bi girişimde bulunmuşlar mı diye. Ardından bende verecem dilekçemi.

harika olur
peki 6 yıla 1 kademe veriliyordu
oda 8 e cıkmıştı.

değişiklik olacakmı acaba

2010 dan önce atanan hala zorunlu hizmet bölgesinde (aynı okulda) personele kademe yok mu?
resmi yazı daha net bir şekilde bulan olursa eklesin lütfen dilekçeye ek olarak ekleyeceğim.

2010 sonrası atanıp zorunlu hizmetini bitirmeyenleri ilgilendiriyor bu,2010 öncesinde atananların zorunlu hizmeti affa ugradığı için onları ilgilendirmiyor zaten

2010 yılında zorunlu hizmet affı geldi. o yüzden 2010 dan önce atananlar yararlanamıyor. ben hala doğudayım ve bu imkandan yararlanamıyorum. devlet beni neden affetti anlamış değilim. bu şekilde hakkımızı yemiş oldular. bir gün elbet çıkar acısı...

bize af gelmedi ki. biz yaptık bitti sonra af geldi. bunu göz ardı ediyorlar

pureheart' Alıntı:
2010 dan önce atanan hala zorunlu hizmet bölgesinde (aynı okulda) personele kademe yok mu?
resmi yazı daha net bir şekilde bulan olursa eklesin lütfen dilekçeye ek olarak ekleyeceğim.

Hocam resmi yazı sadece bu görüş yazısı var. Şu anda memurlar.nette falan anasayfada var. Bunu ekleyin yazınıza.

sehzade84' Alıntı:
2010 yılında zorunlu hizmet affı geldi. o yüzden 2010 dan önce atananlar yararlanamıyor. ben hala doğudayım ve bu imkandan yararlanamıyorum. devlet beni neden affetti anlamış değilim. bu şekilde hakkımızı yemiş oldular. bir gün elbet çıkar acısı...
:+1:

Geri