MEB 250 Öğretmen Seçecek

Kodla Büyü

muratbedel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://mebbit.meb.gov.tr üzerinden başvurularını yapan adaylar arasından, belirlenen ölçütlere göre

yapılan seçimle 250 e-Bilişim Topluluğu üyesi seçilecektir. Bu üyeler ile birlikte her Çarşamba saat

18:00 - 21:30 saatleri arasında ülkemizin her yanından bilgisayar başında web meeting yapılacaktır.

Toplantının adresi http://konferans.meb.gov.tr/mebbit olarak düzenlenmiştir. Üye belirleme

işleminden sonra kullanıcı adı ve şifreler üyelerin e-posta adreslerine gönderilecektir. E-Bilişim

topluluğu tamamen gönüllük esasıyla oluşturulacak ve herhangi bir yaptırım içermeyecektir.

Söyleşi Konuları;

Her hafta toplantıda sırasıyla o haftanın konuğu canlı yayında söyleşi yapacaktır. Teknoloji köşesinde

o haftanın teknoloji başlığı konuşulacak, donanım köşesinde o haftanın ürünü tartışılacak, proje

köşesinde o hafta Millî Eğitim için hangi projelerin üretilebileceği tartışma konusu olacaktır.

Başvuru yapacak adaylardan web meeting uygulamasını evlerinden ve internet üzerinden

gerçekleştirebilmeleri için, web cam ve mikrofon entegreli bir laptop yada masaüstü bilgisayar sahibi

olmaları istenir. Ayrıca bağlantı sağlayacakları konumlarda en az 4 MBit internet altyapısına sahip

olmaları gerekmektedir.

Üye başvurusu için son tarih:

30 Mart 2012

Seçilen adaylara geri bildirim son tarihi:

06 Nisan 2012

İlk Toplantı:

11 Nisan 2012

http://memurlar.biz/haber/meb-250-ogretmen-sececek-270195.html

bence katılalım arkadaşlar. demiyormuyuz her platformda kendimizi ifade edelim derdimizi anlatacak birilerini bulalaım. belki bizim için bir fırsattır

egitimci34' Alıntı:
bence katılalım arkadaşlar. demiyormuyuz her platformda kendimizi ifade edelim derdimizi anlatacak birilerini bulalaım. belki bizim için bir fırsattır

o kadar iyi niyetli olmaın hocam..geceleri rüyalarıma giriyor artık bu sorunlar..

bu işe gönüllü çok öğretmen çıkar ama bilgisayar öğretmeni pek çıkmaz.

hangi projelerin üretileceği de tartışılacakmış. işi bilenler değil de hevesliler katılırsa bir sürü saçma sapan projemiz daha olur. bence ilgililerin katılması hepimizin yararına..

SoNMeZ' Alıntı:
hangi projelerin üretileceği de tartışılacakmış. işi bilenler değil de hevesliler katılırsa bir sürü saçma sapan projemiz daha olur. bence ilgililerin katılması hepimizin yararına..
:alkis:

Arkadaşlar başvuru yapmak için istenen form;

Ekli dosyalar

• mebbit.jpg
    mebbit.jpg
    34.4 KB · Görüntüleme: 1,703
almayayım kalsın siz mavi kutumu açın mavi kutu:iliçi tayin 2 yıl kırmızı kutu:3yıl

Sayın Bilişim Topluluğu Üyesi, Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Topluluğu başvurunuz kabul edilmiştir. Her Çarşamba 18:30-21:30 arası WEB Meeting yapılacaktır. demişler :) bakalım nasıl birşey

Ben de kabul edildim... Umarım bişeyler yapabiliriz bil. tek. öğretmenleri için.
Bu arada 250 kişi başvurmuş herhalde kabul edilmeyene raslamadım daha :D :D :D :D

Valla benimki kabul edilmedi herhalde:) Herkese mail gelmiş kabul edildiniz diye, bana gelmedi :x

MEB, branşı bilişim olanları hemen onaylamış anlaşılan. Bizim branşlarla ilgili ses soluk yok...

yahu kabul edilse ne olacak çok önemli bişe olacağını zannetmiyorum ben iş olsun diye başvurdum kabul etmişler

Geri