MEB 4 ve 5. sınıflara verdiği mail adresleri yardım!!!

Kodla Büyü

mehmet.k12

Site Gezgini
Meb 4 ve 5. sınıf öğrencilerine mail adresi vermişti. (@ogrenci.meb.k12.tr uzantılı)
Geçen yıl 4. sınıfta olan öğrenci 5. sınıfa geçti. Dolayısıyla sistemde de bu öğrenciyi 5. sınıfa nasıl atlatıyoruz.
Öğrenci nakil diye bişey var ama ordan olmuyor. Öğrenci bilgilerini güncelleden de olmuyor.

yapan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

hocam maalesef mebin hatalarından biri daha...senden istenen öğrencileri bir şekilde kaydetmen.bilgilerin güncelliğinin çok önemi yok...bu sözü bana epostadan sorumlu eğitici söyledi...dolayısıyla e-okul gibi otomatik olarak sınıf atlatmıyor....sen sadece kaydet...ve bu yaptıklarını belgelendir....sendne başka birşey istemezler

elrond hocam ben mail adresi daha önceden olmayan öğrencileri kaydederim tamam.

Ama daha önceden mail adresi olanların sınıfları değişti dolayısıyla sıkıntı büyüyor.

Benim merak ettiği acaba bi çözümü var mı yok mu? (muhtemelen yok biliyorum ama ben gene de bi sorayım malum vebal oluyor)

:) şu an için çözüm yok hocam...aynı sıkıntıyı bende yaşadım...5.sınıflarım hala 4 görünüyor...ama yapacak birşey maalesef yok :-1:

BU Tamamen duygusal hocam :(
MEB' e iş yapan şirketler baştan savma çalışıyorlar. Hep yapmak için yapıyorlar yani para için.
Şöyle tüm kurum kuruluşlar, özel ya da kamu farketmez hepsi para için değil de geleceğimizi kazanmak için çalışsalar, sinerji oluşturup işbirliği yapsalar, işlerine gereken önemi verseler güzel olmaz mıydı??
Bunu düşünerek veryansın ettim birden, o yüzden o cümleyi kullandım.

öğrenciler benim hotmail adresime mail gönderebiliyor ama ben onların meb.k12.tr uzantılı eposta adresine gönderemiyorum.büyük harf yüzünden mi k sorun acaba??

BBNET
Geri