Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce çevre okullardaki formatör arkadaşların yönlendirmesi ile telekoma başvurup hızımızı 4 mb ye çıkarttık. 1-2 hafta sonra 1 mb dışındaki fatura ücretlerini MEB in ödemediği haberleri çıkınca biraz araştırdım. Tabi Meb den kimsenin her zaman her olayda haberi olmadığı gibi bu işlemlerdede ne olduğuna dair bir bilgisi yoktu. Ben ne olur ne olmaz idareyle papaz olmayalım diye konuyu müdüre ve müdür başyardımcısına söyledim. Yani biz böyle bir olay yaptık başka okullar yaptığı için fakat daha sonra fatura konusunda sıkıntı yaşayabiliriz diye. Sonra müdür ilçeyle görüşmüş ve ilçe biz ödüyoruz demiş. İyi tamam öyleyse güzel dedim. Sonra nemi oldu geçen hafta ilçe milli eğitim okulun ödemesi için son 3 aylık fatura toplamını okula gönderdi yaklaşık 150 tl. Tabi idare bana kötü kötü bakmaya başladı. Bende bana öyle bakmayın ben o zaman böyle birşey olabaileceğini söylemiştim dedim ve sıyrıldım işin içinden. Sonra ne yaptılar bilmiyorum sormadm bir daha. Aman dikkat edin iyi araştırıp sorun. Sonra idareyle papaz olmayın.