MEB BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNİN SORUNLARI BAKIN NEDEN ÇÖZMÜYOR

Kodla Büyü

BARAN38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 618534
Cevap Metni : Sayın..........., "MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME" sonrasında bakanlığımızın yeniden yapılanma sürecinin sonuçlanması beklenmektedir.Bilişim teknolojileri öğretmenleri ve bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri ile ilgili çalışmalar yapılanma sürecinden sonra hız kazanacaktır.

Bunları okuduktan sonra branş değiştirmek şart oldu diyorum. Öğretmenliği çok seviyorum, branşımı da öyle. bilgisayar dersi anlatmayı çok seviyorum ama bırakmıyolar ki anlatıyım.. Ciddi ciddi üniversite sınavına tekrar girip herhangi bi öğretmenliği tekrar okumak istiyorum..

mehmettuna68' Alıntı:
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 618534
Cevap Metni : Sayın..........., "MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME" sonrasında bakanlığımızın yeniden yapılanma sürecinin sonuçlanması beklenmektedir.Bilişim teknolojileri öğretmenleri ve bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri ile ilgili çalışmalar yapılanma sürecinden sonra hız kazanacaktır.

çok komik ya. Yapılanma sürecinden sonra sonuçlandırılacaktır bile diyemiyorlar, hız kazanacaktır diyorlar :alkis: 2012 eylülü neye göre söylediniz anlamadım benim o zamana da ümidim yok :wink:

anladığım kadarıyla cevap veren kişi metni kaydetmiş, bilişimle ilgili her soruda kopyala-yapıştır yapıyor.

sand_storm' Alıntı:
anladığım kadarıyla cevap veren kişi metni kaydetmiş, bilişimle ilgili her soruda kopyala-yapıştır yapıyor.

Bence otomatik yanıt sistemiyle atıyolar mesajı. Yoksa bizimle uğraşacaklar bir de cevap yazmak için.

Gerçekten yoğunlar ama öyle demeyin, kolay iş değil BT öğretmenlerinin sorunlarını çözmek, ben tamamen meb in yanındayım destekliyorum, arkalarındayım aynı zamanda.. :sleep:

Geri