MEB bilgisayarlara Linux dağıtımı kursun mu?

Kodla Büyü
Hocam şu anki projelerle bu mümkün görünmüyor. Microsoftla ve adobe ile yapılan milyon dolarlarlık anlaşmalar verilen eğitimlerin tamamen microsoft ve adobe ürünlerine yönelik olması bunu kısa sürede bunu imkansız kılıyor. Keşke MEB "Milli" Sermayeye sahip çıkan bir "Milli" Eğitim Bakanlığımız olsa!!!!

filatros' Alıntı:
Hocam şu anki projelerle bu mümkün görünmüyor. Microsoftla ve adobe ile yapılan milyon dolarlarlık anlaşmalar verilen eğitimlerin tamamen microsoft ve adobe ürünlerine yönelik olması bunu kısa sürede bunu imkansız kılıyor. Keşke MEB "Milli" Sermayeye sahip çıkan bir "Milli" Eğitim Bakanlığımız olsa!!!!

Kayıtsız şartsız destekk.. bnmde zoruma gidiyor gereksiz yere devletin parası gidiyor.....

RoboTek' Alıntı:
bilişim hizmetleri daire bşk olursam afganistandan döndükten sonra :mrgreen: ben steve jobs ile çalışmayı düşünüyorum apple macıntosh kullandıracağım virüs derdi yok masaüstü eğlenceli.Avrupada öğrenci ve öğretmenlerimiz imac kullanıyor biliyor musunuz?
afganistan mı :?:

Windows ve Linux işletim sistemlerini beraber yüklemek en güzeli bence. Gönlümüz linuxtan yana olsa da Amerika tekelinden Milli(!) Eğitimin kurtulması çok olası gözükmüyor kısa dönemde malesef...

muallimim' Alıntı:
linux için bir deep freeze varsa destekleriz ama deep freeze olmadan olmaz bu iş

merak etmeyin hocam. linux windows gibi çökmez, bozulmaz. dolayısıyla deepfreeze e gerek yok.

1GB Ramli adam gibi bir laboratuvarım olsa XP ya da win7 üzerine sanal olarak linux kurup anlatmak isterim

Geri