Meb Dell Masaüstü PC Driver Bulamadım

Kodla Büyü

saimserin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Bilgisayarın markası Dell.Masaüstü Bilgisayar.Üzerindeki yazılardan anladığım kadarıyla 2002 yılında üretilmiş.Bir de kasada 5d481 yazısı var.Bu da modeli oluyor galiba.Bir türlü Driverlarını bulamadım.Okuldaki CD lerde de yok.Yardımcı olursanız inanın çok sevinirim.Belki aynı bilgisayarlar sizin okulda da vardır.Bu arada monitörlerin markası da Dell.Siyah monitörler.Hangi bilgisayarlardan bahsettiğimi inşallah anlamışssınızdır.Şimdien teşekkürler....

Merhaba arkadaşım çok memnun oldum.ekran kartı,ses ve ethernet driverlarını saimserin@hotmail.com adresine gönderirsen çok mutlu olurum.Boyut büyükse winrar ile parçalara bölüpte gönderebilirsin.Çok teşekkürler arkadaşım.Çok makbule geçti.

the_korsan Hocam, çok teşekkür ederim.o kadar işime yaradı ki bu dravverlar. sizin gibi duyarlı hocalarımın olması gerçekten çok güzeel bişi.

iyi günler
ben okuldaki dell bilgisayarın driver larını bulamamıştım
the_korsan hocamın verdiği driverları yükledim herşey tamam ama ses yok
driver güncelle diyorum zaten güncel diyor
kaldırıp yeniden kuruyorum ses yok yok
bilgisayar açılırken de kapanırken de sadece tıp diye bi ses geliyor başka bişi yok sistem sesleride çalışmıyor ama donanımda herşey normal görünüyor lütfen yardım
aynı bilgisayardan 3 tane var üçüde aynı bu bilgisayarlara meb de imaj yüklettim getirdim yine aynı... :verymad: :verymad:

Geri