meb emblemi etrafına okul ismi yazma?

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocalarım meb emblemini etrafına yuvarlak bir şekilde okulumun ismini nasıl yazarım? photoshop yada başka bir programla bunu yapabilirmiyim? internet sitesinin bannerinde kullanacağım bunu

Photoshop'un eski sürümlerinden CS'yi kullanıyordum ve uzun bir süre denememe rağmen bulamamıştım. Bir gün Photoshop CS4'ü kurmuştum ki ilk denemede yeni özelliklerin olduğunu fark ettim. Bu özelliklerden biri de yuvarlak yazı yazmaymış.

MEB logosunu etrafına bir yuvarlak çizip, yazı yazma aracıyla imleci yuvarlağın üzerine getirip tıkladığınızda istediğiniz gibi eğimli yazıyı yazabiliyorsunuz.

Ben PS CS4 ile yazabiliyorum belki daha öncesi bir kaç sürümde de olabilir.

photoshopta pen tool ve yavma aracını kullanarak yapabilirsiniz örtmenim. pen tool ile amblemin etrafını seçin. sonra yazı yazma aracını seçip, çizdiğiniz path'in yazmak istediğiniz yerine tıkladığınızda, yazma işlemine başlayabilirsiniz.

powerpoint, word gibi programlarda wordartta yazıp, başka bir resim işleme programıyla, oluşturabilirsiniz...

örnek

Ekli dosyalar

• 02.jpg
    02.jpg
    85.7 KB · Görüntüleme: 2,498
Photoshopta, pen tool ile amblemin istediğiniz yerini yuvarlak biçimde seçin. Yazı yazma aracını seçimin başlangıç noktasına getirin ve yazınızı yazın.

Geri