MEB ENGELİ

Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
FİLM İZLEMEK İSTİYORUM AMA MEB ENGELLİ SİTELERİN HEPSİ BUNU AŞMANIN YÖNTEMİ VAR MI

var var olmaz mı ne programlar varmış ben de öğrencilerden öğrendim.

deepfreeze, bios-oturum şifresi tanımamış, format atmış, filtre aşan, belge indiren ne kadar program varsa yüklemiş benim 8e sınıfım sınıf bilgisayarına. filtre aşan programlar bir yana netsupportun benim kullandığım sürümün de yenisini bularak yüklemişler o kötü oldu okulda 90 bilgisayar var hepsinde netsupport student yüklü bunlar tutor yükleyince ben çalıştırmazsam netsupportu girebiliyorlar hepsine :) neyseki hemen fark ettik

esenordelarthe' Alıntı:
var var olmaz mı ne programlar varmış ben de öğrencilerden öğrendim.

deepfreeze, bios-oturum şifresi tanımamış, format atmış, filtre aşan, belge indiren ne kadar program varsa yüklemiş benim 8e sınıfım sınıf bilgisayarına. filtre aşan programlar bir yana netsupportun benim kullandığım sürümün de yenisini bularak yüklemişler o kötü oldu okulda 90 bilgisayar var hepsinde netsupport student yüklü bunlar tutor yükleyince ben çalıştırmazsam netsupportu girebiliyorlar hepsine :) neyseki hemen fark ettik

maşallah öğrencinize, iyi bir sözlüyü hak etmiş :) bioslara şifre koymanız lazım sanırım..

celalucar' Alıntı:
aşmak istediniz de engellere mi takıldınız !... arama motorlarına engel deseniz neler çıkar neler...
:alkis:
buraya yazıp programları deşifre etmenin anlamı yok google amcaya sorun söyleyecektir zaten yoksa birazdan o programlar da yasaklanacak

sevgili gelişimci arkadaş kim hangi programla giriyorsa söylesin ki herkes işini görsün. sana ne oluyor ki...
ama şuanda meb engelini aşan program yok gibi

meb uygunsuzları engelliyo anladımda bazı gerekli içeriklerde engelli bazen google ın engellediği bilgisayarla karsılasıoruz okullarda :wink:

meb bunları da engellesin

Ekli dosyalar

• gf.jpg
    gf.jpg
    167.4 KB · Görüntüleme: 2,859
Geri