MEB filtresini kırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spring
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ultrasurf diye bir program sayesinde facebook dahil olmak üzere tüm yasaklı sitelere girilebiliyor :)

O filitreyi koyanların sizce bir amacı yok mudur. sırf inat olsun millet kırmaya çalışsın diye mi koydular o filitreyi. Elbette kırılabilir engelleme kaldırılabilir. Atalar ne demiş KİLİT DOSTA VURULU. Bu tip programları kullanmayalım lütfen teşvik de etmeyelim.

makrorganizma' Alıntı:
O filitreyi koyanların sizce bir amacı yok mudur. sırf inat olsun millet kırmaya çalışsın diye mi koydular o filitreyi. Elbette kırılabilir engelleme kaldırılabilir. Atalar ne demiş KİLİT DOSTA VURULU. Bu tip programları kullanmayalım lütfen teşvik de etmeyelim.

:)

makrorganizma' Alıntı:

Uzun zamandır MEB bağlantısı kullanmadığım için şu anki durumunu bilmiyorum fakat bir zamanlar normal şekilde hotmail'e bile giremeyip ultrasurf ile girdiğim oldu. O yüzden bu dediğiniz bana çok anlamsız geliyor.

İlk atandığım okulun BT sınıfına girdiğimde ilk yaptığım iş erotik vb. sitelere girişten kaynaklı çevirici programlar, otomatik açılan sayfalar, virüslerden kurtulmak için bilgisayarların tümünü yeniden kurmak oldu. Filtreyi koymuş, tamam çok iyi de ufak bir araştırmada bile girmeye çalışılan sitelerin çoğu yasaklı olunca insanın canın fazlasıyla sıkıyor.

Yasağı destekliyorum :++: . Saçma sapan sitelerin yanıda alakasız siteleri engelliyorr. Benim yaptığım kişsel sitem dahil. :? Ama olsun...
Zamanında hotmail'e girememe sebebimiz idarelerdi. MEBin verdiği kurumsal e-postaları kullanmamak için direten idareciler yüzünden hotmail engellendi.
Kurumsal e-posta geldiğinde kendi çalıştığım okulda 6 ay e-posta kullanılmadı. En son MEM'den aradılar, resmi yazıları sadece bu adrese yollarız deyince ancak oldu... 2-3 ay sonra zaten yasak kalktı.
Rapitden, hotfile'dan , fileserveden, limevire den.... devamlı dosya indirip interneti yavaşlatan çalışanlar sayesinde yasaklandı. iyi de oldu... BT Öğretmeni olarak rezilliğini en çok biz çekiyoruz ama yine de olsun...

makrorganizma' Alıntı:

hocam o filtreyi neden kim ne için koymuş en az sizin kadar farkındayım ama sizlerinde bildiği gibi birçok siteye giriş mümkün değil... sınıfa hakim bir öğretmenseniz merak etmeyin sorun çıkmıyor ayrıca kimseyi teşvik ettiğim falan da yok sadece bir paylaşım...isterseniz kullanırsınız isterseniz kullanmazsınız...

Geri