Meb Hangi Partide Olmalı

Kodla Büyü

ernestososa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
meb i bilmemde açılımcı akpartili kardeşlerime tavsiyem kültür bakanlığına uğur ışılak getirilsin milli savunma bakanımız kesinlikle hdp li olsun, açılım dediğin böyle olur

AHmet abinin matematiği zayıf. Sendikalar iyi pazarlık yaparsa kolay zam alırız gibime geliyor.

Buzkırıcı' Alıntı:
yüzüklerin. efendisindeki. saruman hakkın rahmetine kavusmustur.
Neyse ki bizde yedeği var :P

vali-mutlu-vs-saruman_509113.jpg

bana versinler... benden iyi maarif vekili olur..
lakin şu cümleyi kurmadan da bırakmazdım "şu talebeler olmasaydı maarifi ne güzel idae eylerdim..."

Bence HDP olmalı :puhaha:

Şaka bi yana. HDP'nin olduğu bi koalisyonda acaba HDP hangi bakanlıklara talip olur ve hangi bakanlıkları yönetir acaba. Ve kimleri bakan yapar :!:

Ayrıca, ayni suali CHP için sorarsak:

PKK'lıların avukatlığını yapmış olan Sezgin Tanrıkulu ve Atatürk'e kefere diyen Mehmet Bekaroğlu, yeni hükümette hangi bakanlığa getirilirler acaba?
:P

Ha bi de!

Bu yılki bilderberg toplantılarına Türkiye'den katılacak 6kişiden ikisi olan;

CHP Genel Başkan Yardımcısı, ülkemizi ermeni soy kırımı yapmakla suçlayan, diyasporacı Selin Sayek Böke, ve CHP'den milletvekili seçilen İlhan Kesici, acaba hangi bakanlıklara getirilir. :?

kimde olmalı bilmem de..
13 yıllık tecrübelerime dayanarak şunu net biçimde söylemeliyim ki..
akp de olmamalı..

olur mu hocam bedava ders kitabı veriyor bedava tablet veriyor işte neden akpartide olmasın

eyyy bidene dış mihraklara çalışıyorsun :D

Hdpye verilebilir trabzon gibi yerde okullarda paraleller hdpye oy istedi canlı şahidim.gerçi çok tepki topladılar.Ama Ak partinin kalesi karadenizde böyleyse diğer yerleri düşünemiyorum.

Geri