Arkadaşlar okulumuzda laboratuarda kullandığımız Meb Hattında filtre yok TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda bana bir bilgi veremiyorlar.Bu filtre servis sağlayıcı(TTNET) tarafından uygulanmıyor mu?
Mr.Spermata' Alıntı:Arkadaşlar okulumuzda laboratuarda kullandığımız Meb Hattında filtre yok TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda bana bir bilgi veremiyorlar.Bu filtre servis sağlayıcı(TTNET) tarafından uygulanmıyor mu?
idril42' Alıntı:meb hattı olsa ne olur şu anda öğrencilerim neler yapıyor söyleyim size:
Meb hattı akıllı tahtalar bağlı altyapıdan dolayı..Yani tahtalarda MEB interneti var.
Adamlar bunu bir program aracılığı ile sınırsız hale getiriyorlar(program ismini bilerek vermedim ama SSH+ üzerinden çalışıyor)
Daha sonra da tahtanın anteni sayesinde tüm sınıfa kablosuz ve sınırsız internet sağlanmış durumda oluyor..
Daha sonra rootlanmış tam yetkili tabletlerinden sınırsız bir şekilde internete giriyorlar..
Yani demem o ki MEB hattı olsa ne olmasa ne
modemin arayüzünden nereye bakacağım hocam,anlamadım?bahhele' Alıntı:modemin arayüzünden bakamıyormusunuz?