MEB Hattı ama Filtre Yok!

Kodla Büyü

Mr.Spermata

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar okulumuzda laboratuarda kullandığımız Meb Hattında filtre yok TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda bana bir bilgi veremiyorlar.Bu filtre servis sağlayıcı(TTNET) tarafından uygulanmıyor mu?

Filtrelemeyi bakanlık isteğiyle TTNET yapıyor.
Bulunduğunuz yerdeki TTNET müdürlüğüne gidip, durumu anlatın. Bizdeki kullanıcı adı, kurumkodu@meb şeklinde. Ayrıca IP adresi sabit. Sizinkini kontrol ettirirseniz iyi olur.

Mr.Spermata' Alıntı:
Arkadaşlar okulumuzda laboratuarda kullandığımız Meb Hattında filtre yok TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda bana bir bilgi veremiyorlar.Bu filtre servis sağlayıcı(TTNET) tarafından uygulanmıyor mu?

okulunuzda ikinci modem varsa oradan bağlantı yapıyor olabilirsiniz..

meb hattı olsa ne olur şu anda öğrencilerim neler yapıyor söyleyim size:
Meb hattı akıllı tahtalar bağlı altyapıdan dolayı..Yani tahtalarda MEB interneti var.
Adamlar bunu bir program aracılığı ile sınırsız hale getiriyorlar(program ismini bilerek vermedim ama SSH+ üzerinden çalışıyor)
Daha sonra da tahtanın anteni sayesinde tüm sınıfa kablosuz ve sınırsız internet sağlanmış durumda oluyor..
Daha sonra rootlanmış tam yetkili tabletlerinden sınırsız bir şekilde internete giriyorlar..

Yani demem o ki MEB hattı olsa ne olmasa ne:):):)

Bende meb sansürünü uygulamak istiyorum. Host dosyası değişti ve orjinalini silmişim. Tekrar nasıl düzeltebilirim.

idril42' Alıntı:
meb hattı olsa ne olur şu anda öğrencilerim neler yapıyor söyleyim size:
Meb hattı akıllı tahtalar bağlı altyapıdan dolayı..Yani tahtalarda MEB interneti var.
Adamlar bunu bir program aracılığı ile sınırsız hale getiriyorlar(program ismini bilerek vermedim ama SSH+ üzerinden çalışıyor)
Daha sonra da tahtanın anteni sayesinde tüm sınıfa kablosuz ve sınırsız internet sağlanmış durumda oluyor..
Daha sonra rootlanmış tam yetkili tabletlerinden sınırsız bir şekilde internete giriyorlar..

Yani demem o ki MEB hattı olsa ne olmasa ne:):):)

hocam selamlar şu adını söylemediğinizproğramı bana yazıverirseniz çok makbule geçecek

ttneti aradığımda iss kullanıcı adı ilk başta okultelefonnumarası@meb dediler giremedim bir türlü internete bir de @ttnet yapalım dedik internete giriyoruz ama filtre falan yok.

Geri