İlk başta biraz yabancı gelse de ben de alıştım gibi. Klon arduinoyu bile tanıdı. Windows kursam ekstradan ch341 sürücüsünü kurmak gerekecekti. Ayrıca kurulumda sürücülerin hemen hemen hepsini tanıması da çok pratik. Sadece internet bağlamadan program kurmayı henüz beceremedim. Örnek olarak Python için IDLE ide'sini sudo-apt-get install idle3 demeden deb paketini bulamadım. Laboratuvarda internet olmayınca her bilgisayara ayrı ayrı hotspot yapmak biraz yordu.Ben şu aşamada windows düşünmüyorum. Diğer makinelere de pardus kuracağım. Alışsın çocuklar. Bende alışayım diyorum.
PyCharm CE kurulu içerisinde diye biliyorum hocam.İlk başta biraz yabancı gelse de ben de alıştım gibi. Klon arduinoyu bile tanıdı. Windows kursam ekstradan ch341 sürücüsünü kurmak gerekecekti. Ayrıca kurulumda sürücülerin hemen hemen hepsini tanıması da çok pratik. Sadece internet bağlamadan program kurmayı henüz beceremedim. Örnek olarak Python için IDLE ide'sini sudo-apt-get install idle3 demeden deb paketini bulamadım. Laboratuvarda internet olmayınca her bilgisayara ayrı ayrı hotspot yapmak biraz yordu.
Evet gördüm. Ancak IDLE başlangıç seviyesi için daha iyi gibi. Ya da ben ona alıştığım için öyle geldi.PyCharm CE kurulu içerisinde diye biliyorum hocam.