meb.k12 deki alanı iptal etmek

Kodla Büyü

yeniogretmen

Site Gezgini
Merhabalar,
Okulumuzun meb.k12 den kullanılan sitesi var.Biz şimdi k12'e geçtik.Yeni site ve yeni dosyalarla.meb.k12 yi nasıl iptal edeceğiz???
Teşekkürler...

mrb hocam ,
meb k12 li site mebbis kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptığın sitedir
okul idarenden onun şifrelerini isteyip , mebk12 deki dosyaları silersen oradan siten açılmaz artık .
ya da yeni sitene yönlendirirsin mebk12 ni sana zararı olmaz,
hem eski kullnıcılara da kolaylık olur ;)

Hocam filezilladan kullanıcı ad ve şifre girdiğimde (kaçdefadır denedim!!) ilk önce giriş yaptı gibi görünüyor sonra klasör listesi alınamıyor hatası veriyor.Akşam sabah deniyorum giremiyorum bi türlü.Dolayısıyla ne dosya silebiliyorum nede yönlendirme yapabiliyorum???Neden ftpye giremiyorum acaba???

yeniogretmen' Alıntı:
Hocam herhangi biri googleye okul adını yazdığında eski okul adresi görünmesin istiyorum.

Hocam bence siz meb.k12.tr den diğer adresinize yönlendirme yapın meb.k12.tr deki dosyaları komple silin ve yerine giriş için tıklayın yazan bir web sayfası bırakın. O sayfayada Sitenin yeni adresini yazarsanız googlede ilk sayfalarda çıkana kadar sizi idare edecektir. ilerleyen zamanlarda zaten googlede yani siteniz aktif olarak çıkacaktır. sonra meb.k12.tr deki son sayfanızıda silersiniz ve bir daha aramalarda karşınıza çıkmaz

mert02' Alıntı:
yeniogretmen' Alıntı:
Hocam herhangi biri googleye okul adını yazdığında eski okul adresi görünmesin istiyorum.

Hocam bence siz meb.k12.tr den diğer adresinize yönlendirme yapın meb.k12.tr deki dosyaları komple silin ve yerine giriş için tıklayın yazan bir web sayfası bırakın. O sayfayada Sitenin yeni adresini yazarsanız googlede ilk sayfalarda çıkana kadar sizi idare edecektir. ilerleyen zamanlarda zaten googlede yani siteniz aktif olarak çıkacaktır. sonra meb.k12.tr deki son sayfanızıda silersiniz ve bir daha aramalarda karşınıza çıkmaz

doğrudan yönlendirse daha iyi.. ancak sorun ftp adı veya parolası hatalıdır...

hocam şu klavuzun sonuna doğru nasıl yeni bir şifre alınır anlatmış.. oku.. kullanıcıadını şifreni doğrula hatta şifreni değiştir yeniden dene..

sonra site içeriğini sil, index sayfasına popup yönlendirme koy.. siteyi açan doğrudan yeni yaptığın siteye yönlensin..

http://egitek.meb.gov.tr/egitek/BT_Kullanm_Klavuzu/index.html

Arkadaşlar,
---------------------
Hata: GnuTLS error -12: A TLS fatal alert has been received.
Hata: Aktarım bağlantısı kesildi: ECONNABORTED - Connection aborted
Yanıt: 426-Disk Quota - Current : 64.993 MBytes - Max : 97.656 MBytes - Available : 32.663 MBytes
Yanıt: 426 Retrieve aborted; SSL/TLS negotiation failed
Hata: Klasör listesi alınamadı
----------------------
böyle bir hata çıkıyor sürekli.

Bir de bizim mebte kullanıcı adımız okul kodu ile aynı ya.Şifrede aynı mıdır?Kılavuza göre şifre değişikliği yaparsam sadece ftp şifresi değişir değil mi?Yeni atandığım için bu konuda pek bilgim yok..

Arkadaşlar eski meb alan adımı yeni kurum koduyla kullanmak istiyorum,yeni kurum koduyla eski alan adını almak mümkün değil,öncelikle eskiyi iptal etmek gerekiyor sanırım.Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim.. şimdiden teşekkürler.

Geri