@meb.k12.tr deki mailleri silemiyorum

Kodla Büyü

mehmet.k12

Site Gezgini
Okulun meb.k12.tr uzantılı mail adresinde, gelen kutusu dolu. Mesajları sil dediğimde hata veriyor ve silemiyorum. Şimdiye kadar adrese hiç bakmamış idare dolayısıyla 400 tane falan mail var :) Acaba sistemde mi sorun var??

hocam bende arada boşaltıyorum orayı ama zor oluyor. mailleri seçip, sile basıyorsunuz ama baya bi bekletiyor. herhangi bir işlem yapmıyor gibi duruyor. ama sabrın sonu selamettir hocam. çöp kutusunu boşaltırken de zaman harcayacaksınız. bilginize...

Hocam ben hiç silemiyorum hata verip duruyor dünden beri. 1 tane bile silemedim daha bu hızla gidersem işim var demektir. :(

hocam az önce bir deneyeyim dedim acaba genel bir sorunmudur yaşadığınız diye. valla beklenmedik bir hızla çatır çatır sildi mailleri. ne gibi bir hata alıyorsunuz yazarsanız belki yardımcı olabiliriz size hocam

biz outlook kullanıyoruz ve şimdiye kadar bi sorun yaşamadık silmede falan.

ortak klasörleri silmeye çalışıyorsanız silinmez o mesajlar
ortak klasörler ayrıca kotanızı doldurmuyor

Benim eski okulumda da bu sorun sürekli oluyodu. Outlook a bile mail gelmiyodu bu sorunu ancak milli eğitime söylerek çözüyorduk onlar siliyordu. Kota sürekli aşılıoyr uyarısı veriyordu.

sehzade84' Alıntı:
biz outlook kullanıyoruz ve şimdiye kadar bi sorun yaşamadık silmede falan.

Kesinlikle tavsiye ederim. Hiç bir sorun çıkmıyor. Ayarlarını da yapınca outlooktan silinen mesajlar direk siliniyor.

mesaj kotanız dolmuşsa silemessiniz.
outlook kurun ve açılmamış mesajlarınızı outlooka alarak web tabanlı mail kotanızı hafifletin.sonrasında silme konusunda problem yaşamassınız.

outlook kullanmadan maillerin silinmesi biraz zor ve zahmetli olur. zaten meb de outlook ile gelen maillerin silinmesi istemişti.

5-10 okulda başıma geldi bu hata
belirtiğiniz sorunun sebebi: mail kutunuzun dolu olmasıdır.
çözümü:
outlok programına mail adresinizin kurulumunu yapacaksınız. bütüm mailleri bilgisayara indirin. daha sonra herhangi bir sorun kalmayacaktır.

Şiddetle tavsiyem Outlook 2003 vs. kullanmanızdır.
Araçlar-E-posta hesapları - Değiştir-Diğer Ayarlar-Gelişmiş
burayı takip ederek İnternet e-posta ayarları penceresinden Teslim bölümünden geniş ayarlamalar yapabilirsiniz.
kolay gelsin.

internet sayfanızdan silmeye çalışırsanız olmayabilir. mutlaka outlook dan deneyin. silinmeyecektir. benim öyle oldu çünkü :)

outlook kurulu olduğu halde neden sürekli giden kutusu ve çöp kutusu doluyor. bunlarısilmenin daha kolay ve hızlı bir yolunu bilen lütfen ayrıntılı bir cevap verebilir mi ? :verymad:

scanturk' Alıntı:
outlook kurulu olduğu halde neden sürekli giden kutusu ve çöp kutusu doluyor. bunlarısilmenin daha kolay ve hızlı bir yolunu bilen lütfen ayrıntılı bir cevap verebilir mi ? :verymad:
Çöp KutusuTamam
derseniz. ve outlokta e-postalar alındıktan sonra silinsin derseniz... mesaj kutusu hep boş kalıyor.... :D

arkadaşlar ben bu sorunu çözemedim, outlook ayarlarını yapamadım, bu mailleri silmenin bir yolu yok mu?

BBNET
Geri