tekinergun80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 591 21 Haziran 2010 #1 OKULUN YENİ FTP KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİ İSTİYORUM AMA CEVAP OLARAK "FTP KULLANICI ADINIZ VE ŞİFRENİZ MAIL ADRESİNE GÖNDERİLEMEDİ" DİYE YAZIYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
OKULUN YENİ FTP KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİ İSTİYORUM AMA CEVAP OLARAK "FTP KULLANICI ADINIZ VE ŞİFRENİZ MAIL ADRESİNE GÖNDERİLEMEDİ" DİYE YAZIYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 635 21 Haziran 2010 #2 kurumkodu@meb.k12.tr adresine geliyor. diğer e-mail adreslerine şifre göndermiyor. meb.k12 ye göndermiyorsa sistemde bir soorun vardır.
kurumkodu@meb.k12.tr adresine geliyor. diğer e-mail adreslerine şifre göndermiyor. meb.k12 ye göndermiyorsa sistemde bir soorun vardır.
tekinergun80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 591 21 Haziran 2010 #3 evet belirttiğiniz adresi gösterdim.
Simurg_03 Aktif Üye Mesajlar 101 21 Haziran 2010 #4 hocam okulunuzun mail adresine gönderilmiştir. outlook bak oraya gelmiştir
tekinergun80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 591 21 Haziran 2010 #5 "ftp kullanıcı adı ve şifresi gönderilememiştir" diyor.
serhatdemir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 21 Haziran 2010 #8 Hocam bende siteyi güncelledim yükleme yapacağım sabahtan beri hata veriyor. Sanırım sistemde bir problem var.
Hocam bende siteyi güncelledim yükleme yapacağım sabahtan beri hata veriyor. Sanırım sistemde bir problem var.
theArcher Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 24 Haziran 2010 #9 hocam teknik destek bölümüne şikayetinizi bildirdiğinizde ftp kullanıcı adınız ve şifreniz okul mail adresinize geliyor.Bende de aynı sorun olmuştu 8)
hocam teknik destek bölümüne şikayetinizi bildirdiğinizde ftp kullanıcı adınız ve şifreniz okul mail adresinize geliyor.Bende de aynı sorun olmuştu 8)
N netame Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,815 24 Haziran 2010 #10 zaman zaman bu sorun oluyor tekrar denemek lazım, ancak her istekte aynı şifreyi gönderiyor ve ben şifreyi değiştirmenin yolunu bulamadım bilen varsa bizahmet
zaman zaman bu sorun oluyor tekrar denemek lazım, ancak her istekte aynı şifreyi gönderiyor ve ben şifreyi değiştirmenin yolunu bulamadım bilen varsa bizahmet