meb.k12.tr için şablon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan frt44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bir yorum yok sanırım...

güzel olmuş, fena olmamış, işe yarar, kötü olmuş, çok kötü olmuş, şöyle olsa daha iyi olurdu...

bunu ben geliştirdim nasıl daha önce verilir :D :D (ben yaptım demiyorum ben geliştirdim-birkaç özellik ekledim sadece)

frt44' Alıntı:
bunu ben geliştirdim nasıl daha önce verilir :D :D (ben yaptım demiyorum ben geliştirdim-birkaç özellik ekledim sadece)

anladım hocam demekki ilk yapan vermis siteye, ama sizin gelistirdikleriniz yoktu simdi daha guzel olmus, sagolun!!!, guzel bir sablon! :)

Hocam bu şablon Çayıralan Milli Eğitim Müdürlüğünden alınmıştır. Siz fotoğraf albümü eklemişsiniz ve kendinize göre düzenlemişsiniz. Biraz ayıp olmuyormu ben yaptım demek.

ataaka' Alıntı:
Hocam bu şablon Çayıralan Milli Eğitim Müdürlüğünden alınmıştır. Siz fotoğraf albümü eklemişsiniz ve kendinize göre düzenlemişsiniz. Biraz ayıp olmuyormu ben yaptım demek.

cekgul' Alıntı:
evet arkadaşım bir iki ilavenin dışında aynı şablon .

yukarıdaki 2 cevap 2 tane okuma yazması olmayan öğretmenin verdiği cevap!!!

alttaki cevap ise benim onlardan 2 mesaj önce yazdığım cevap!!!

frt44' Alıntı:
(ben yaptım demiyorum ben geliştirdim-birkaç özellik ekledim sadece) .

bu da bir önceki yazdığım mesaj

frt44' Alıntı:
bu arada moziila uyumlu şablon için hasari arkadaşıma teşekkürler..

Allah böyle kişilerin öğrenciliklerini yapan öğrencilere sabır versin :P :P :P

aakcakaza' Alıntı:
frt44' Alıntı:

anladım hocam demekki ilk yapan vermis siteye, ama sizin gelistirdikleriniz yoktu simdi daha guzel olmus, sagolun!!!, guzel bir sablon! :)

Allah sizden de razı olsun...paylaşmak saçmalık zaten bu sitede...adamlar siteye gelip geyik yapıyorlar...en az 300-400 cevap geliyor biri bu şekilde bir paylaşım yaptığı zaman hemen tepki geliyor...hadi benim yaptığım paylaşım önemli değil diyelim başka paylaşım yapanlar da hemen hemen aynı tepkilere maruz kalıyor...utanmasınız Allah senin belanı versin niye paylaşım yaptın başka işin gücün yok mu diyeceksiniz...Cümle sonlarına konulan ünlem işaretlerinin ne anlama geldiğini de az çok herkes bilir sanırım...

Kardeş ne diye üstüne alınıyon. Göndersen şu şablonu tekrardan

Önceden verilmisse verilmiştir. Eğer verildiyse arkadaşlar yerini bir zahmet yazsıınlar.

Eğer bir mesaja, özellikle ekli bir mesaja, önceden verildi diyorsanız lütfen o adresi de verin ki arkadaşımızın göndediği şeyi indiremesek de "orjinali?"ni indirelim. Bakalım...

BBNET
Geri