Meb maili gmaile bağlamıştım ancak hesap içe aktarmada sorun yaşıyorum.Meb.k12 web paneli postalarıda göremiyorum problemi nasıl çözebilirim
Meb maili gmaile bağlamıştım ancak hesap içe aktarmada sorun yaşıyorum.Meb.k12 web paneli postalarıda göremiyorum problemi nasıl çözebilirim
Hocam,
1 yıl kadar oldu. Yönlendirmeyi iptal ettiler. Outlook kullanmanızı tavsiye ederim.
Hocam gönderme porblemini bu anlatımla çözdüm Habib hocama ve size teşekkür ediyorum.
hocam, habib hocamız burada çok güzel anlatmış 3.dakikadan itibaren olan kısma dikkat edin, bende de aynı sorun vardı gelen posta sunucum ile aynı ayarları kullan derseniz iş çözülüyor.
office kaldırın. kaldırdıktan sonra program files tan office in olduğu klasörü silin. Tekrar yükleyin , düzelir.Hocalarım bizdeki problemde şu sunucu ayarları el ile yapılandırma seçeneği çıkmıyor. Bu konuda fikri olan var mı?
Yaptık hocam ama yine aynı sorun. El ile yapılandır seçeneği yok.office kaldırın. kaldırdıktan sonra program files tan office in olduğu klasörü silin. Tekrar yükleyin , düzelir.