meb.k12.tr mail silme sorunu

Kodla Büyü

repocket

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulun meb.k12.tr mail adresine uzun süredir giriş yapılmadığı için kotası dolmuş. Fakat webmail üzerinden hiç bir maili silemiyorum, dolayısıyla mail adresi kullanılamaz durumda bekliyor. meb.k12.tr sitesinin her yerini inceledim destek alabileceğim bir birim veya adres göremedim.

silmeye çalıştığımda sayfada hata yazıyor başka birşey yok. Sizce ne yapmalı :?:

outlooktan silmeyi denedim, outlook üzerinde dosyaları çekip, sunucuda yedek bırakmayı işaretledim. Çöp kutusundan silince sunucudan sili işaretledim ama serverdan yine de silmedi.

Çöp kutusunu deaktif yapmaktan kastınızı anlamadım hocam

çözümü şimdi buldum, tenten hocamın yazdığı doğrultuda seçenekleri karıştırırken klasör seçeneklerinde çöp kutusu seçeneğinde "çöp kutusunu kullanma" işaretledim ve dosyaları artık silebiliyorum.
Anlatmak istediğinizde buydu sanırım.

Teşekkürler...

Aynı sorun bizde de var. Ben söyle bir çözüm buldum.

Mebin meb.k12.tr adresinden giriş yaptığımızda silmek istediğimizde hata diyerek silmiyor.

Outlook ile silmek istediğinde siliyor gözüküyor ama yeni mailler gelmiyor ve gerçektede silmiyor.

Mozilla Thunderbird kurdum ve yeni gelen mailleri okuyabiliyoruz...

Yalnız hiç bir şekilde mail gönderemiyoruz. Port ayarı yaptığımız halde mail gitmiyor. Maaş işlemleri için banka mail istiyor ama mecburen hotmail kullanıyoruz...

Şuan kontrol ettimde kota sorunu felan çözülmüş silme işlemi yapılabiliyor ama mail göndermiyor hala daha....

Sayın Hocalarım,

Çöp kutusunu kullanma bir seçenek ama silinen e-postalara bir daha ulaşmak mümkün değil. Onun yerine Outlook Express, Live Mail veya Microsoft Outlook tarzı porgramları kullanmak daha mantıklı. Çünkü hem kota dolma problemi yok hem de e-postalar her zaman elinizin altında.

Outlook Express kurulumunu anlatmıştım.

http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=145

bir kere kur bir daha uğraşma derim.

ben de çözümü tenten hocamın yazdığı doğrultuda seçenekleri karıştırırken klasör seçeneklerinde çöp kutusu seçeneğinde "çöp kutusunu kullanma" işaretledim ve dosyaları artık silebiliyorum.

Geri