meb.k12.tr siteler son sürat olmuş :)

Kodla Büyü

the_myth

Seçkin Üye
Seçkin Üye
adamların o kadar günahını aldık. demek çalışma yapıyorlarmış :) bugüne has bi durum mu bilmiyorum ama şu anda meb.k12.tr siteler çalışıyor ve oldukçada hızlı çalışıyor. umarım hep böyle kalır :)

Benim fikrimi söyleyecek olursam kaymakamlık siteleri gibi hepsi hazır olacak bizler sadece veri girişi yapacağız resimlerin kısaca herşeyin bir standartı olacak o zaman bu kadar fazla sıkıntı olmaz ve sistem sorunsuz olur yoksa böyle devam edemez buna bir dur demek gereklidir!

ilsis' Alıntı:
Benim fikrimi söyleyecek olursam kaymakamlık siteleri gibi hepsi hazır olacak bizler sadece veri girişi yapacağız resimlerin kısaca herşeyin bir standartı olacak o zaman bu kadar fazla sıkıntı olmaz ve sistem sorunsuz olur yoksa böyle devam edemez buna bir dur demek gereklidir!

kesinlikle katılıyorum. demin acaba bütün okul sitelerinde de durum aynımı yani hızlanmışmı diye bakmak için googledan meb.k12.tr diye aratıp bi kaç okul sitesine baktım. nasıl siteler var. sanırım uzun zamandır bakılmıyorda. hele birtanesinin ziyaretçi defterine bakayım dedim yönlendirildiği sayfadaki reklamları gördüm şok oldum. okul sitesinde kesinlikle olmaması gereken bir durum. ama olabiliyor işte.

the_myth' Alıntı:
ilsis' Alıntı:

Yakında oda olur.

BBNET
Geri