meb k12 tr :(((

Kodla Büyü

marvelous

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okul sitemiz html ile yapılmış su ankı kurumda .. benım eskı calıstıgım kurumda ise sitenin yonetıcı panelı vardı wordpress tarzında ve cute ftp file zilla gibi programlarla ıle ugrasmıyordum ayrıca dreamweawer ıle de tabii ki.. siteyi nasıl değiştirmem gerekiyor veya yeniden yapılması mı lazım php veya joomla ıle? tavsiyesi olan ?

webpagemaker çok basite kaçar ama idare eder.. sunu hazırlar gibi çok basit bir program.

wepster' Alıntı:
arkadaşlar okul sitemiz html ile yapılmış su ankı kurumda .. benım eskı calıstıgım kurumda ise sitenin yonetıcı panelı vardı wordpress tarzında ve cute ftp file zilla gibi programlarla ıle ugrasmıyordum ayrıca dreamweawer ıle de tabii ki.. siteyi nasıl değiştirmem gerekiyor veya yeniden yapılması mı lazım php veya joomla ıle? tavsiyesi olan ?
bu iş için okulun bütçesi var ise yıllık 50-60 tl ye bir hosting alırsınız zaten okullara alan adını ücretsiz veriyorlar.. sitenizi yönettici panelli kurarsınız..
okulun bütçesi yoksa dreamwawer lla sayfaları düzenleyip ftp den yollarsınız. Ben şu an öyle yapıyorum okulun kaynak dosyaları hem meb serverde hemde kendi bilgisayarımda ekleme yapacağım zaman bilgisayarımda düzenleme yapıp sadece düzenlediğim kısımları meb servere gönderiyorum biraz uğraştırıyor tabi....

Geri