S sefeze Site Gezgini Mesajlar 86 18 Şubat 2013 #1 arkadaşlar bir hafkadır okulumuzn mailini açmak bir işkence.Bir kaç tane tarayıçıda denedim ama açılmıyor.Bir sorun mu var acaba??
arkadaşlar bir hafkadır okulumuzn mailini açmak bir işkence.Bir kaç tane tarayıçıda denedim ama açılmıyor.Bir sorun mu var acaba??
M macar20 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 319 18 Şubat 2013 #2 hocam mail kutusu dolmuş olabilir.. outlook hesabından meb mail hesabına bağlı olan bilgisayar varsa onlardan mailleri silin birde öyle deneyin..
hocam mail kutusu dolmuş olabilir.. outlook hesabından meb mail hesabına bağlı olan bilgisayar varsa onlardan mailleri silin birde öyle deneyin..
G gokyuzu33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 560 18 Şubat 2013 #5 ben de denedim.bizimki de açılmıyor malesef....
habibocak Üye Mesajlar 0 18 Şubat 2013 #6 Sayın Hocalarım, Biraz önce denedim. Web Mail ve Outlook çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Ayrıca Bakanlıkta E-postalarla ilgili bir çalışma var büyük ihtimal sıkıntı ondan kaynaklanıyordur. İyi çalışmalar.
Sayın Hocalarım, Biraz önce denedim. Web Mail ve Outlook çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Ayrıca Bakanlıkta E-postalarla ilgili bir çalışma var büyük ihtimal sıkıntı ondan kaynaklanıyordur. İyi çalışmalar.