hocam cıkmıyor kadro acıyorlar sizde basvurursunuz şartları tasıyorsanız alırlarimsiyat' Alıntı:hocam nasıl çıkıyor bu meslek yüksekte öğretmenlik? atanmamış birine yol gösterebilir misiniz?
hocam düz lisedeyim ama işte muvafakiyet olmadı istifa edince MYO yu begenmezsem geri donme sansım nasıl olur bilemiyorum ondan çekiniyorumDaMieN' Alıntı:MEB'de meslek lisesinde öğretmenlikse eğer bırakmaya gerek yok bence ama eğer iöo ve formatörlük söz konusu ise hemen istifa edin derim...
hocam dayım olmadığından muvafakiyet olmadı , beni düşündürende o zaten@lperen' Alıntı:Dayın varsa muvafakiyet için uğraş, değilse iki kere düşün BT öğretmenlerinin kuyusunu kazan bir bakanlığın bir daha BT öğretmeni atayıp atamayacağını nerden bilebilirsin ki?
Ayrıca MYO'yu bırakıp sonra KPSS'yi kazanmış ve tekrar atanmış olan bir hocamız vardı forumda, o başlığı bulabilirseniz faydalırsınız.
Aslı muvafakattir. Bakanlığın personeline "Uygundur, gidebilirsin." demesidir.seyma' Alıntı:muvafakiyet ne![]()
Katılıyorum.DaMieN' Alıntı:MEB'de meslek lisesinde öğretmenlikse eğer bırakmaya gerek yok bence ama eğer iöo ve formatörlük söz konusu ise hemen istifa edin derim...