kadir2301' Alıntı:
milkay' Alıntı:
meto24' Alıntı:
bu kadar bişim öğretmeni norm fazlası mı olacak nasıl hesap yapıyorlar anlamıyorum...
hocam talim terbiyenin yayımladığı 80 numaralı bir cetvel var. burada değişikliğe gidildi. eğer yanlış anlmadıysam ağustos ayın içerisinde açıklayacaklar. artık bilişim teknolojileri öğretmenleri de teknoloji tasarım derslerine girecekler. bu da demek oluyor ki yakında hepimizi hizmetici eğitime alacaklar. sadece ağustos ayını bekleyin derim.
hocam bu şakamı ?
dalgamı geçiyorsun ?
hocam bakın size samimiyetle bir şeyler anlatayım. yaklaşık 2 ay önce yine bu formda bakanlıkta bizlerin durumu ile ilgilenen ve bilişim teknolojileri branşının geleceğini şekillendirebilecek 3 öneri ve şablonun 1 tanesini hazırlayan grubun içindeki kişi ile mersinde yaklaşık 2 saat civarı yüzyüze görüştüm. bu görüştüğüm konuyu ve içeriği de bire bir bu formda aktardım. bana bu formda verilen cevap
"hocam -mış -muş larla konuşma" oldu. bende dedim ki peki izleyin görün o zaman. o dönemde konuştuğum ve bize çizilen 2 yol ana hatlarıyla şöyleydi.
1- Kadrolu formatörlük
2- Branş değişkliği (Teknoloji tasarım - Görsel Sanatlar - Beden Eğitimi)
Mustafa bey bana kendisininde içerisinde bulunduğu 2 numaralı branş değişikliğinin daha ağır bastığını ve bizlerin geleceğini de bu yönde olacağını belirtmişti. bu branşlara geçmek içinde bizleri hizmetici eğitime alacaklarını söyledi. biz bu konuşmayı yaptıktan galiba 1 ay sonra bilişim teknolojileri branşından yeni mezun olanlar teknoloji tasarım öğretmeni olarak atandılar. son konuşmamızda durumun yukarıda yazdığım gibi olduğunu söyledi. artık bu formda mecbur kalmadıkça veya kendime hakim olamadığım sürede ancak paylaşım yapıyorum.
Şimdi bu paylaşımdan sonra da yine malum kişiler çıkıp
"hocam -mış -muş larla konuşma" vb. şeyler yazacaklar. Önceleri umursardım ama artık umursamıyorum. 2-3 ay önce bunların başımıza geleceğini işaret etmeme rağmen
ne yapabiliriz ? i düşünmektense, -mış -muş u bırak cevabını aldım. İyi de oldu geri plana attım kendimi. Şimdi gelinen noktaya baktığımda da ifade ettiklerimin çıkması beni üzüyor. o yüzden keşke şaka olsaydı. keşke dalga geçiyorum deseydim.
önceki yazdığımı konuyuda buldum arkadaşlar bakabilirsiniz.
her-telden-f29/bilisim-dersleri-tamamen-kaldiriliyormus-t61226.html