MEB Norm Kadro İşlemleri

Kodla Büyü

shopar

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle kurumnet üzerinden gelen yazıda okulların norm kadro belirlemeleri isteniyor ve bizimle ilgili yine bi düzenleme yok yani durumumuzda hiçbir değişiklik yok, bu sebeple bir yerden duydum düzenleme varmış gibi asılsız haberlere çok inanmamak gerektiği bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu uygulama devam ettiği sürece sürekli olarak norm fazlası duruma düşmeye devam edeceğiz hepimizin sonu hayrolsun İnşallah...

poet' Alıntı:
Ctrl-F bilişim yazmak oldu ilk işim ama sonuç 0.

Aynı seyı yaptım... sayfayı açmamla kapatmam arasında 5-6 saniye vardır.. ama moral bozuklugu halen devam ediyor.. bu işin başındaki adamların artık nası düşündüklerini çözemiyorum ben.. daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum.. özellikle bötecilere bir gıcıklıkları var o kesin artık..

meto24' Alıntı:
bu kadar bişim öğretmeni norm fazlası mı olacak nasıl hesap yapıyorlar anlamıyorum...

hocam talim terbiyenin yayımladığı 80 numaralı bir cetvel var. burada değişikliğe gidildi. eğer yanlış anlmadıysam ağustos ayın içerisinde açıklayacaklar. artık bilişim teknolojileri öğretmenleri de teknoloji tasarım derslerine girecekler. bu da demek oluyor ki yakında hepimizi hizmetici eğitime alacaklar. sadece ağustos ayını bekleyin derim.

milkay' Alıntı:
meto24' Alıntı:
bu kadar bişim öğretmeni norm fazlası mı olacak nasıl hesap yapıyorlar anlamıyorum...

hocam talim terbiyenin yayımladığı 80 numaralı bir cetvel var. burada değişikliğe gidildi. eğer yanlış anlmadıysam ağustos ayın içerisinde açıklayacaklar. artık bilişim teknolojileri öğretmenleri de teknoloji tasarım derslerine girecekler. bu da demek oluyor ki yakında hepimizi hizmetici eğitime alacaklar. sadece ağustos ayını bekleyin derim.

hocam bu şakamı ?
dalgamı geçiyorsun ?

kadir2301' Alıntı:
milkay' Alıntı:
meto24' Alıntı:

hocam bu şakamı ?
dalgamı geçiyorsun ?

hocam bakın size samimiyetle bir şeyler anlatayım. yaklaşık 2 ay önce yine bu formda bakanlıkta bizlerin durumu ile ilgilenen ve bilişim teknolojileri branşının geleceğini şekillendirebilecek 3 öneri ve şablonun 1 tanesini hazırlayan grubun içindeki kişi ile mersinde yaklaşık 2 saat civarı yüzyüze görüştüm. bu görüştüğüm konuyu ve içeriği de bire bir bu formda aktardım. bana bu formda verilen cevap "hocam -mış -muş larla konuşma" oldu. bende dedim ki peki izleyin görün o zaman. o dönemde konuştuğum ve bize çizilen 2 yol ana hatlarıyla şöyleydi.
1- Kadrolu formatörlük
2- Branş değişkliği (Teknoloji tasarım - Görsel Sanatlar - Beden Eğitimi)

Mustafa bey bana kendisininde içerisinde bulunduğu 2 numaralı branş değişikliğinin daha ağır bastığını ve bizlerin geleceğini de bu yönde olacağını belirtmişti. bu branşlara geçmek içinde bizleri hizmetici eğitime alacaklarını söyledi. biz bu konuşmayı yaptıktan galiba 1 ay sonra bilişim teknolojileri branşından yeni mezun olanlar teknoloji tasarım öğretmeni olarak atandılar. son konuşmamızda durumun yukarıda yazdığım gibi olduğunu söyledi. artık bu formda mecbur kalmadıkça veya kendime hakim olamadığım sürede ancak paylaşım yapıyorum.

Şimdi bu paylaşımdan sonra da yine malum kişiler çıkıp "hocam -mış -muş larla konuşma" vb. şeyler yazacaklar. Önceleri umursardım ama artık umursamıyorum. 2-3 ay önce bunların başımıza geleceğini işaret etmeme rağmen ne yapabiliriz ? i düşünmektense, -mış -muş u bırak cevabını aldım. İyi de oldu geri plana attım kendimi. Şimdi gelinen noktaya baktığımda da ifade ettiklerimin çıkması beni üzüyor. o yüzden keşke şaka olsaydı. keşke dalga geçiyorum deseydim.

önceki yazdığımı konuyuda buldum arkadaşlar bakabilirsiniz.

her-telden-f29/bilisim-dersleri-tamamen-kaldiriliyormus-t61226.html

milkay' Alıntı:
kadir2301' Alıntı:
milkay' Alıntı:
meto24' Alıntı:

hocam bu şakamı ?
dalgamı geçiyorsun ?

hocam bakın size samimiyetle bir şeyler anlatayım. yaklaşık 2 ay önce yine bu formda bakanlıkta bizlerin durumu ile ilgilenen ve bilişim teknolojileri branşının geleceğini şekillendirebilecek 3 öneri ve şablonun 1 tanesini hazırlayan grubun içindeki kişi ile mersinde yaklaşık 2 saat civarı yüzyüze görüştüm. bu görüştüğüm konuyu ve içeriği de bire bir bu formda aktardım. bana bu formda verilen cevap "hocam -mış -muş larla konuşma" oldu. bende dedim ki peki izleyin görün o zaman. o dönemde konuştuğum ve bize çizilen 2 yol ana hatlarıyla şöyleydi.
1- Kadrolu formatörlük
2- Branş değişkliği (Teknoloji tasarım - Görsel Sanatlar - Beden Eğitimi)

Mustafa bey bana kendisininde içerisinde bulunduğu 2 numaralı branş değişikliğinin daha ağır bastığını ve bizlerin geleceğini de bu yönde olacağını belirtmişti. bu branşlara geçmek içinde bizleri hizmetici eğitime alacaklarını söyledi. biz bu konuşmayı yaptıktan galiba 1 ay sonra bilişim teknolojileri branşından yeni mezun olanlar teknoloji tasarım öğretmeni olarak atandılar. son konuşmamızda durumun yukarıda yazdığım gibi olduğunu söyledi. artık bu formda mecbur kalmadıkça veya kendime hakim olamadığım sürede ancak paylaşım yapıyorum.

Şimdi bu paylaşımdan sonra da yine malum kişiler çıkıp "hocam -mış -muş larla konuşma" vb. şeyler yazacaklar. Önceleri umursardım ama artık umursamıyorum. 2-3 ay önce bunların başımıza geleceğini işaret etmeme rağmen ne yapabiliriz ? i düşünmektense, -mış -muş u bırak cevabını aldım. İyi de oldu geri plana attım kendimi. Şimdi gelinen noktaya baktığımda da ifade ettiklerimin çıkması beni üzüyor. o yüzden keşke şaka olsaydı. keşke dalga geçiyorum deseydim.

önceki yazdığımı konuyuda buldum arkadaşlar bakabilirsiniz.

her-telden-f29/bilisim-dersleri-tamamen-kaldiriliyormus-t61226.html
Peki alan değişikliği dönemi geldi geçti neden bu tetaya alan değişikliğine izin verilmedi?? Kadrolu formatörlük mü ağır bastı şimdide acaba??

işin garip tarafı teknoloji tasarım diyip duruyoruz ama teknoloji tasarım öğretmenleri de kendi branslarından kaçmaya çalışıyolar su an.. iş eğitimi dersinin başına ne geldiyse teknoloji tasarımında başına o gelecek diyolar 3 yıla kadar teknoloji tasarım derside başka birşeye dönüşebilir.. su an calışan teknoloji tasarım öğretmenlerinin de görüşü bu..

Evet, bizim okula da gelmiş öyle bi yazı. Ayın 5'ine kadar tüm okullardan norm fazlası öğretmenlerin isimleri istenmiş. Sanki bilmiyorlar bizi. Ağustos sonu gibi mi yapılır atamalar?

valla ben beden eğitimini seçerim
hiç bir şey formatörlükten kötü olamaz ayak takımına döndük valla
şşşt formatör ordan iki çay kapıver :P

norm kadro güncellemesi o arkadaşlar. İdareden ders saatlerini sisteme girmeleri isteniyor. İdareci arkadaşlarınızla konuşup en az 15-16 saat girişinin yapılmasını isteyebilirsiniz norm fazlası durumdan kurtulmak için.

tezat şu ki bilgi edinmeden ise formatörlük ve norm kadro olayının görüşldüğüne dair cevaplar veriliyor.. Artık onlar da işin içinden çıkamıyor heralde .. Ama branşımı değiştirmek benim için en kötü senaryo .. Her şeye rağmen seviyorum Bilişimi.. :roll:

BBNET
Geri