meb panel erişim sorunu

Kodla Büyü

btkibele

Üye
mebbise giriş yaptığımda ana ekranımda mebk12 bölümü çıkmıyor genel bir problem mi var siz panellere erişim sağlayabiliyor musunuz

geçen hafta bende göremedim hatta müdürde de gözükmüyordu ilçe mebbis koordinatöründen müdürü tekrar kullanıcı yaptırdım onda gözüküyor ama yetki konusunda bana yetki veremedim nedense

geçen hafta bende göremedim hatta müdürde de gözükmüyordu ilçe mebbis koordinatöründen müdürü tekrar kullanıcı yaptırdım onda gözüküyor ama yetki konusunda bana yetki veremedim nedense
Hocam aynı olay arkadaşımın başına geldi. Sağ üstte bulunan TC Kimlik numaranızına tıkayın. Yekileri Güncelle'ye tıklayın ve sayfada CTRL+F5 yapın demiştim ve olduğunu söylemişlerdi.

Hocam aynı olay arkadaşımın başına geldi. Sağ üstte bulunan TC Kimlik numaranızına tıkayın. Yekileri Güncelle'ye tıklayın ve sayfada CTRL+F5 yapın demiştim ve olduğunu söylemişlerdi.
Hocam onu denedim. Denedikten sonra bende gözüken meb panel gözükmedi. Yetkim kaldırılmış, sistemsel sorun anlaşılan.

Hocam bizimde aynı olay başımıza geldi. Sistemden bazı kullanıcılar silinmiş. Müdürlükte web sayfaları ile ilgilenen arkadaşa söyledim ve O TC ile tekrardan kullanıcı olarak ekleyip yetki verdi.

Bu arada demin şifre değiştir uyarısı aldım sms onay kodu girmeyi unuttum ona rağmen şifreyi değiştirdi.Bir baksınlar bir sıkıntı olabilir.

Geri