M muzyonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 581 6 Kasım 2023 #1 Android telefonumda MEB sertifikayı yüklemek istediğimde bir uyarı veriyor. "Ayarlarda yükleyin" diyor. Telefonda hangi ayarlara girmem gerekli?
Android telefonumda MEB sertifikayı yüklemek istediğimde bir uyarı veriyor. "Ayarlarda yükleyin" diyor. Telefonda hangi ayarlara girmem gerekli?
K Karani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 979 6 Kasım 2023 #2 Cihazınızdan sistem ayarlarına girin, Güvenlik'e gidin; Aşağı doğru inerek Bilinmeyen kaynaklar'ı bulun ve izin verin.
Cihazınızdan sistem ayarlarına girin, Güvenlik'e gidin; Aşağı doğru inerek Bilinmeyen kaynaklar'ı bulun ve izin verin.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,705 6 Kasım 2023 #3 https://sertifika.meb.gov.tr/Android_Sertifika_Rehberi.pdf
A alimali54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 381 6 Kasım 2023 #4 Hocam ayarlarda sertifika diye bir arama yapın bulursunuz markadan markaya değişiyor direkt tarif edemiyorum.
Hocam ayarlarda sertifika diye bir arama yapın bulursunuz markadan markaya değişiyor direkt tarif edemiyorum.
M muzyonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 581 6 Kasım 2023 #5 alimali54' Alıntı: Hocam ayarlarda sertifika diye bir arama yapın bulursunuz markadan markaya değişiyor direkt tarif edemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet sizin dediğiniz gibi arattım "CA Sertifikası" diye bir menü çıktı. Onu seçerek yükleyebildim. Teşekkürler
alimali54' Alıntı: Hocam ayarlarda sertifika diye bir arama yapın bulursunuz markadan markaya değişiyor direkt tarif edemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet sizin dediğiniz gibi arattım "CA Sertifikası" diye bir menü çıktı. Onu seçerek yükleyebildim. Teşekkürler