Meb Serverları çökmüş heralde

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
yaklaşık 1 saattir meb.gov.tr ile biten ve meb serverlarını kullanan hiçbir site açılmıyor... Bir bu eksikti. Uzaktan eğitim alanlar habire beni arıyorlar ne oldu diye :?

İstanbul'da bir okulda Bt öğretmeniyim. Telefondan E-kurs ta öğrenci girişine tıkladığımda, Google chrome'da da, Safari'de de, Firefoxta da tc kimlik ve şifre girmeden İstanbul'da başka bir ilçedeki bir öğrencinin tercih ekranı otomatik geliyor. Siber saldırı olma ihtimali var mı?

mahonyhacettepe' Alıntı:
Beyoğlu'da bir okulda Bt öğretmeniyim. Telefondan E-kurs ta öğrenci girişine tıkladığımda, Google chrome'da da, Safari'de de, Firefoxta da tc kimlik ve şifre girmeden İstanbul'da başka bir ilçedeki bir öğrencinin tercih ekranı otomatik geliyor. Siber saldırı olma ihtimali var mı?

yok hocam o kadarda değildir saldırı falan... serverlarla alakalıdır dedim habib hocam yok dedi demekki telekom alt yapısı ile alakalıdır belki güvenlik duvarları falan.

habib hocam bu LMS iki gündür iflas etti açılmıyor uzaktan eğitimler nasıl olacak bilgin varmı

Az önce siteler açılmıyorken e-kurs sayfasında bana da başka ilçeden bir öğrencinin sayfası açıldı direk... Garip bir durum...

Hocalarım,

Eba sunucuları ile mebbis, e-okul sunucuaları ayrı. Mebbis e-okul sunucularında bir sorun yok. Telekom kaynaklı bir sıkıntı var. Düzeltmişlerdi. Tekrar sorun olmuş. Şimdi uğraşıyorlar.

Ebaya gelince ondaki sorunu bende bilemiyorum.

Bu arada saldırı falan da yok.

habib hocam yasal olarak zorunlu dersi kaldıramamalarına ragmen nasıl kaldırılmış yani böle bir saçmalık olurmu ne yapılması gerekiyor sizce

murat_erg' Alıntı:
habib hocam yasal olarak zorunlu dersi kaldıramamalarına ragmen nasıl kaldırılmış yani böle bir saçmalık olurmu ne yapılması gerekiyor sizce
Hocam,

Modülü bir açsam bakacağım ama henüz açamadım. O yüzden şimdilik bir şey diyemiyorum.

Geri