Meb sinavinda hatali gorevlendirmeler yapildi

Kodla Büyü

tqwert

Aktif Üye
Bu forumda ilgili kisiler oldugunu dusunuyorum. Osym sinaviyla cakismamasi icin 2. Oturum sinav istememize ragmen 1. Oturum sinav gorevi geldi. Hic gorev istemeyen bir arkadasa bile gorev cikmis. Programlamasinda mi sorun var bu sistemin?¿

büyükşehirin iki farklı büyükşehir ilçesi ve aynı oturumları beraber istemiştik hocam

erencan' Alıntı:
büyükşehirin iki farklı büyükşehir ilçesi ve aynı oturumları beraber istemiştik hocam
Görevlendirmeler ilçe bazlı yapıldığı için çıkmaması normal. Bu arada başlığı da değiştirirseniz iyi olur.

vay arkadaş ne zaman açılıyor bu istekler ne zaman kapanıyor nasıl haberiniz oluyor her gün mü girip bakıyorsunuz

tqwert' Alıntı:
Bu forumda ilgili kisiler oldugunu dusunuyorum. Osym sinaviyla cakismamasi icin 2. Oturum sinav istememize ragmen 1. Oturum sinav gorevi geldi. Hic gorev istemeyen bir arkadasa bile gorev cikmis. Programlamasinda mi sorun var bu sistemin?¿
Aynı sorun bende de var hocam. Ben de yanlışlıkla 1. oturumu işaretlemiş olabilir miyim diye düşünüyordum. Ayrıca sistemde sonuçlar açıklandıktan sonra hangisine müracaat ettiğimiz de görünmüyor. Bu yüzden insan ister istemez tereddüte düşüyor.

dndd' Alıntı:
vay arkadaş ne zaman açılıyor bu istekler ne zaman kapanıyor nasıl haberiniz oluyor her gün mü girip bakıyorsunuz
Hocam,

Yapılacak sınavdan ortalama 10 gün önce başvurular açılır. Genelde foruma duyuruyu yapmaya çalışıyorum.

bende 2. oturuma başvurmama rağmen 1.oturum çıktı.ösym sınavı ile çakıştığı için ilden arkadaşlar iptal için yardım masasından yazmamı söylediler öyle yaptım.ayrıca istatistikten bakınca açık lise sınavı değilde mtsk görevi çıkmış görünüyor hatta tarihi 21.08.2016 halbuki mtsk sınavı 1 hafta sonra.baya saçmalama olmuş bu görevlendirmelerde.bekliyoruz bakalım.ayrıca 2. oturum görevlendirmesi yapıldımı arkadaşlar

Meb istatistikleribde mtsas sinavi basvurmadim tarihi 21 gorunuo en yuksek puan 440 puan ustunlugu ile gorevlendirilmediniz yazio nerden baksan tutarsiz..

volkankey' Alıntı:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serkansen.sinavgorevi

böyle bir uygulama var

sınav görevlerini bildirim şeklinde uyararak haber veriyor
kullanmak isteyen olabilir
teşekkürler hocam kuralım bakalım başvuruları yakalayabilecekmiyim

not: kurdum hemen uyarı geldi sınav başvurusu var arkadaşlar haber vereyim

volkankey' Alıntı:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serkansen.sinavgorevi

böyle bir uygulama var

sınav görevlerini bildirim şeklinde uyararak haber veriyor
kullanmak isteyen olabilir

teşekkür ederim hocam

Beni de 1. oturuma vermişler. Halbuki 2. oturuma istemiştim. DGS ile çakışma oldu. Yardım masasına bildirdim. Umarım düzelir.

selcukoglakci' Alıntı:
Beni de 1. oturuma vermişler. Halbuki 2. oturuma istemiştim. DGS ile çakışma oldu. Yardım masasına bildirdim. Umarım düzelir.
Malesef aynı durum benim de başıma geldi. Yardım masasına bildirdim. Ancak bağlı olduğunuz ilçe memle görüşün diyor verilen cevapta.

Bana cevap bile yazmadılar. Bu sınav görevlendirmelerine bu şekilde müdahale edilmesi ve hatalı görevlendirmeler yapılması insanın güvenini sarsıyor. Birileri kayırıldı sanırım biz boşa düşürülerek.

Geri