MEB Telafi Programı- TRT 3 Yayın Akışı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
salı 27 ekim

06:58 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı
07:00 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Dil ve Anlatım"
07:23 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
07:46 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Tarih"
08:09 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "İnglizce"
08:32 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Fizik"
08:55 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
09:18 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türk Edebiyatı"
09:41 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Kimya"
10:04 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "İnglizce"
10:36 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Dil ve Anlatım"
10:59 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türkçe"
11:22 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türkçe"
11:44 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türkçe"
12:06 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türkçe"
12:28 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türkçe"

Çarşamba 28 ekim
07:00 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Dil ve Anlatım"
07:21 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
07:42 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Coğrafya"
08:03 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "İnglizce"
08:24 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Coğrafya"
08:45 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Kimya"
09:06 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türk Edebiyatı"
09:28 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Geometri"
09:50 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Biyoloji"
10:20 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Geometri"
10:42 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
11:04 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
11:26 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
11:48 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
12:10 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Fen ve Teknoloji"
12:32 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Fen ve Teknoloji"
12:54 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Fen ve Teknoloji"
13:16 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Fen ve Teknoloji"

cuma 30 ekim
07:00 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Türk Edebiyatı"
07:21 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Fizik"
07:42 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Kimya"
08:03 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi"
08:24 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Fizik"
08:45 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "İnglizce"
09:06 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Biyoloji"
09:28 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Dil ve Anlatım"
09:50 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
10:20 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
10:42 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "T.C.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük
11:04 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Yabancı Dil"
11:26 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Yabancı Dil"
11:48 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Yabancı Dil"
12:10 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Yabancı Dil"
12:32 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Yabancı Dil"
12:54 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
13:16 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"
13:38 Milli Eğitim Bakanlığı Telafi Programı Yardımcı Ders Destek Yayın Programı "Matematik"

reytingler tavan yapacak trt3 ün :P
masabaşından yönetilen iş bu kadar olur.% kaç öğrenci oturup izler bunları ya. % 1-2 ?

BBNET
Geri