meb vitamin hakkında

Kodla Büyü

yaparsa

Üye
arkadaşlar meb vitamindeki flash animasyaonları nasıl kaydedebiliriz.save flash, flash saver gibi ve internet download maneger gibi programları kullandım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

mozilla firefoxun download helper eklentisi var onu yüklüyosunuz. Sayfada bulunan flash,video veya mp3 gibi dosyaların hepsini indirebilirsiniz programa gerek kalmadan..

Firefox da araçlar menüsünde eklentiler bölümüne girerek downolad helper i yükleyin. Daha sonra istediğnizi indirebilirsiniz

Hocam İnternet Explorer'da sırasıyla;
*Araçlar
*İnternet Seçenekleri
*Gözatma Geçmişi
*Ayarlar
*Dosyaları Görüntüle
Çıkan dosyaları tarihe göre veya türe göre sıralatıp .swf dosyalarını kontrol ettiğinizde istediğiniz Flash dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.
(NOT: Ben bu mesajı yazarken saat 13:05 , fakat siz benden önce yazmanıza rağmen saat 13:20 gözüküyor???)

hocam meb vitaminde flashlar çok parça parça. ben de indirdim ama randuman alamadım....işe yaramıyor yani pek...veritabanından bilgi çekiyor. hiç uğraşma bence...orbit kullandım bende...

valla arkadaşlar önerdiğiniz bütün yolları denedim ama olmuyor sizin önerdikleriniz daha çok videolar için vitamindekiler ise flash ondan dolayı olmuyor galiba

Gürses44' Alıntı:
Arkadaşlar bu konuda bir gelişme var mı?
bi gelişme yok inmiyor bi türlü videolar iniyor ancak flash animasyonları indirmek mümkün değil inşallah indirebilen bir babayiğit çıkar çok kaliteli animasyonlar var her seferinde meb vitamine girmek zaman alıyor

Arkadaşlar Ashampoo Snap4 adlı video yakalayıcı programı bilgisayara indirdim ve kurdum. Daha sonra Vitamine girdim. Bir flash animasyon açtım. Ekranın en üstüne geldiğimde program menüleri çıktı. En başta video yakala menüsüne tıkladım ve kaydedeceğim alanı seçtim ve sol tıkladım. Kayıt başladı. Sonra tekrar ekranın üstünde program menüsüne geldim ve kaydı durdurdum. Yan tarafta yeni bir menü çıkıyor. Orda da disket üzerine tıklayıp kaydediyoruz ve en üst menüden kaydet deyip çıkıyoruz.
Kayıtta sorun olmuyor fakat ses bıraz kısık geliyor.

bilisim55' Alıntı:
mozilla firefoxun download helper eklentisi var onu yüklüyosunuz. Sayfada bulunan flash,video veya ***** gibi dosyaların hepsini indirebilirsiniz programa gerek kalmadan..

Firefox da araçlar menüsünde eklentiler bölümüne girerek downolad helper i yükleyin. Daha sonra istediğnizi indirebilirsiniz
:+1:

zengibar' Alıntı:
Firefox için bait ve kullanışlı Fast video downloader var.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3590

Bir ara mebvitamin için okullara cash server vs. kuruyorlardı ne oldu bilen var mı, işe yarıyorsa bizde kullanalım..

2 ay önce okuluma vitamin server kurdum. Vitamin in içeriğini, izlediğinizde önce okuldaki bir bilgisayara kaydediyor, sonra yerel ağdan bütün bilgisayarlar o içeriğe daha hızlı erişebiliyor. İnternet in yavaşlığını aşmış oluyorsunuz.
Faydası var, şöyle ki; İçerik (video, animasyon) internetin yavaşlamasından etkilenmeden yükleniyor ve donmadan ilerliyor. Aşırı bir hızlanma olarak beklentiniz olmasın. sadece sinir bozucu sayfa yüklenme sorunlarını aşmış oluyorsunuz. İnternet hızınız iyiyse pek fark olmuyor açıkcası.

http://www.vitaminogretmen.com/merak-ettikleriniz/on-bellek-sunucusu/

Geri