MEB Vitaminde okul bilgisi sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan duygu03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

duygu03

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar Kamu okulundan giriş yaptığım halde "Bu siteye öğrenci girişleri sadece kamuya bağlı ilköğretim okullarından yapılabilir" diye uyarı alıyorum. İnternet mebin sağladığı internet...Daha düne kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım...Herhangi bir fikri olan var mı?

Hocam arada yapıyor öyle... Aynı sorun bendede vardı.. Başka bilgden hallettim.. Sonra ötekiside düzeldi.

555 555 24 11 meb vitamin destek hattını aradım alınan IP adresnin static olması gerektiğini bizim okulun dinamik IP aldığını söyledi ayrıca Bağlı bulunduğum telekomdan durumun düzeltilebileceğini söyledi...

Bu arada başka bilgisayardan nasıl düzelttiniz Por Favor hocam bizim okuldaki bütün bilgisayarlar aynı uyarıyı veriyor:S

bazı okullar ttnet havuzu bazıları meb havuzundaymış ondan olabileceğini söylediler. (kullanıcı adı uzantısı)

mh7oyh988o7r680g4a1n.png

mebvitamin aut :mrgreen:

okulun kendisi kayseride ipsi istanbulda gösteriyor...

öğretmen hattından aradım bende dün.. dedim alt yapı çalışması filanmı var? nettede bi hızlılık sezdik azbuçuk.hatun kişi öyle bi bilgi bize iletilmedi efendim siz okul bilgilerinizi verin düzelttirelim dedi.müjde bekliyodum halbuki... :shock:
gerçi sorun hala düzelmedi...o da ayrı...

birkaç defa aradım ve çalışma olduğunu olduğunu,bu durumun bir çok okulda aynı olduğunu söylediler.beklemek gerekiyor.

Bizim okulda da düne kadar sorun yaşamadan vitamine girebiliyorduk.Bu hafta aynı hatayı alınca bugün destek hattını arayıp arıza kaydı oluşturdum. Bana çalışma var, satatik ip gibi nedenler sunmadılar.Sorunun çözülmeye çalışacağını ve bize tekrar döneceklerini söylediler.Dyned'den sonra sorunsuz çalışan bir sistem geldi derken hevesimiz yine kursağımızda kaldı. Bizim çocuklar tam da vitamin almaya alışmışlardı:)Bakalım bekleyeceğiz..

BBNET
Geri