Meb Vitamine giriş yapamıyorum.

Kodla Büyü

imercan

Aktif Üye
Arkadaşlar mebbis hesabı ile meb vitamine giriş yapmayı denediğimde aşağıdaki mesajı alıyorum.

Merhaba, Vitamin'e ilk defa giriş yapıyorsunuz.

Okulunuzun onaylanabilmesi ve Vitamin'deki öğretmenlere özgü özelliklerden yararlanabilmeniz için Vitamin'e ilk girişi öğretmeni olduğunuz okuldan yapmanız gerekmektedir.

Lütfen ilk girişinizi öğretmeni olduğunuz okuldan gerçekleştiriniz. Daha sonra Vitamin'i istediğiniz her yerden kullanabileceksiniz.

Vitamin'e kamu okullarındaki tüm öğretmenler giriş yapabilir

Okuldaki başka bir öğrt. arkadaşımız girebiliyor ama ben ve çoğu öğrt. giremiyor.Bir tanımlama yapmamız mı gerekiyor.

Ayrıca öğrenci girişlerinde de "Bu siteye öğrenci girişleri sadece kamuya bağlı ilköğretim okullarından yapılabilir." uyarısı alıyorum.

hocam meb e ait internet hattından giriş yapmanız gerekiyor... eğer buna rağmen sorun çıkıyorsa vitaminin teknik destek hattı olacaktı numarası da giriş yapılan sayfada var....

Hocam okulumuzda meb'in interneti var. dediğiniz tel. numarasını aradım zaten.

Ben öğrt. ve öğrenci tanımlasımı yapılıyor bir yerden mebbis veya başka bir yer onu öğrenmek için soruyorum.

ben de de aynı sorun var hocam.
teknik destek hattını aradım ,2 defa da sistem odasını aradım. bakarız, biz sizi arıyacağız deyip kapatıyolar. :|

Mebbis şifremizle giriyoruz zaten ya hocam. Öğretmen tanımlaması var. Bir kere de giriş yaparak hangi okulda çalıştığımızı(lise-iö) kaydettirmiş oluyoruz. Ama öğrenci yok. Öğrenci mebin bağlantısı dışında giriş yapamadığı için ihtiyaçları da yok gerçi.

BBNET
Geri