MEB YÖNETİM PANELİ

Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar meb yönetim paneline okulun kurum kodu ve ilsis şifresini yazdığımda "kullanıcı adı ve şifreyi yanlış girdiniz" diyor şuan panele girebilen var mı? yada ne yapmam gerekiyor?

HOCAM OKULUNUZDAN YENİDEN KULLANICI ADI VE ŞİFRE ALDIĞINIZDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR SAYGILAR...

arkadaşlar ftp.meb.k12.tr ye girdiğim zaman bana aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor bunun çözümü için ne yapmam lazım acil yardım??????

arkadaşlar ftp.meb.k12.tr ye girdiğim zaman bana aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor bunun çözümü için ne yapmam lazım acil yardım??????

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    49.3 KB · Görüntüleme: 3,189
file zilladan deniyorum kritik hata sunucuyla bağlantı kurulamıyor diyor YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMM :scared:

ftp.meb.k12.tr den ise şu uyarıyı veriyor

Ekli dosyalar

• Adsız3.jpg
    Adsız3.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 3,136
Merhaba Arkadaşlar, benim bildiğim kadarıyla kullanıcı adı okul kodu şifre başkadır şifreyi daha önce kullanan kişiden olmasa mebte teknik servis var onlar yardımcı olur genelde...

zaten yönetim panelinde ftp şifremi unuttum deyince çıkıyor hocam şifre, başka bu sorunu yaşayan varmı şimdi?

engin18' Alıntı:
kullanıcı adına mem in mail adresini gireceksin ........@meb.k12.tr şeklinde şifreyede ftp şifresini gireceksin (mem lerin kullandığı yeni panel için)

Kullanıcı adı dediğiniz sanırım. Okulun meb mail adresi Ftp şifreside okul web adresinin şimdiye kadar kullandığımız ftp şifresi fakat bizik okul ikiye bölünde ve 2 mail adresi var ikisinin de şifresi yok. Ayrıca okul iki okul mail adresini de şifreyi de girdim ama bir türlü bağlanamadım. Sorunu algılayamadım bir türlü.

BBNET
Geri