MEB yeni müfredatı kamuoyu ile paylaşacak

Kodla Büyü
Re: MEB yeni müfredatı kamuoyu ile paylaşacak

Hocam bende merakla bekliyorum ders saati azaltılacak ifadesini gördüğüm an kalbim sıkışıyo valla:( ders saatlerimize bişey olmasında bişe istemiyorum başka aslında müfredata kodlama eklenecekmiş azalma olmaz diye düşünüyorjm

denizer55' Alıntı:
Acaba 1 ocakta mı belli olur
Ocak ayında taslak metinler yayınlanacak büyük ihtimalle. Kodlama müfredata eklenebilir fakat ders saati de aynı anda azaltılabilir. Böylece kodlama ekledik denilebilir. İnşallah böyle bir şey yapmazlar. Manisa da bir şeyler yapılıyor. Düzce de aynı şekilde kodlama için bir şeyler yapmaya başlamış. Ulusal baz da hiç bir şey düşünülmüyor.

compteach06' Alıntı:
denizer55' Alıntı:
Acaba 1 ocakta mı belli olur
Ocak ayında taslak metinler yayınlanacak büyük ihtimalle. Kodlama müfredata eklenebilir fakat ders saati de aynı anda azaltılabilir. Böylece kodlama ekledik denilebilir. İnşallah böyle bir şey yapmazlar. Manisa da bir şeyler yapılıyor. Düzce de aynı şekilde kodlama için bir şeyler yapmaya başlamış. Ulusal baz da hiç bir şey düşünülmüyor.

İnşallah olmaz hocam öyle birşey:( bekleyelim bakalım

Bu kez sadece biz değil bir çok branş okkanın altına gidecek 5 lerin hazırlık olmasıyla. Buna bir de ders saatlerinin azaltılması eklenince durumun vehameti daha da artıyor.Her okuldan en az 5 er 6 şar norm fazlası çıkacak. Bu fazla arkadaşlar da merkezlerdeki diğer okullara dağıtılırsa bizim gibi tayincilerin durumunu düşünmek bile istemiyorum.

Geri