MEBBİS BENİ ÇILDIRTACAK!!

Kodla Büyü

nurhayat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ya sinir oluyorum artık...nedir bizim bu internetten çektiğimizzz.öss açıklanır tıkanır internet...atamalar açıklanır tıkanır... mebbis şimdi de uyuz etti beni..2 gündür sisteme giremiorum bnn

hocam şimdi bir bardak çay al biraz bahçede dolaş sakinleş klasik meb bağlantısı yapacak birşey yok....

sadece iks değil, kpss tercihlerini onaylatma işlemleri de var, il içi yer değiştirme işlemleri de..

iksde velilere anlatmak ayı bir problem...."hocam bu neden gitti" sorusuna yanıt vermekten gına geldi....

ben 8. sınıfları doldurdum velilerin TC lerini de verdim öğrencilere doldurttum. bizim veliler bunları yapmaz. bende tek tek uğraşamam.10 bilgisayar 10 öğrenci ile işi çabucak bitiriverdim. böyle sistemle böyle başa çıkılır...

ben sabahtan beri uğraşıyorum sistem yüzünden hiç bişey yapamadık..sürekli server hatası veriyor..hatta bi öğrenci anketteki hiç bi soruyu doldurmadığı halde sisteme sürekli girip çıkmaktan oldu belki de bilmiyorum tamamladı diye gözüküyor..bu milli eğitimin hiç bi işi düzgün olmaz mı yaaa :-1: velilere de çıktı olarak dağıttım başka çare yok :!:

bu serverlar nasıl bir server sa... koskoca milli eğitim bakanlığı. düştüğü hale bak. fatihe geçiyormuş. :verymad: hiçbir bakanlık bu kadar kötü durumda değildir.

Bizim okulda reklam yapılıyor, herkese ipod dağıtılacak, öğrenci akşam giderken anlatılan konuyu eve USB de götürülecek.

Hayaldi, gerçek olacak :) :) :)

BBNET
Geri