md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 15 Ağustos 2011 #1 arkadaşlar mebbis de kişisel bilgiler modülüne girdiğimizde sadece anasayfa linki var diğer başlıklar kaldırılmış bir bakarmısınız sizlerde de böylemi şimdide arkadaşlar mebbisde şimdide kişisel uygulamalar modülü aktif değil sizlerde nasıl
arkadaşlar mebbis de kişisel bilgiler modülüne girdiğimizde sadece anasayfa linki var diğer başlıklar kaldırılmış bir bakarmısınız sizlerde de böylemi şimdide arkadaşlar mebbisde şimdide kişisel uygulamalar modülü aktif değil sizlerde nasıl
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 15 Ağustos 2011 #2 arkadaşlar baktınız mı cevap yazarmısınız
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 15 Ağustos 2011 #5 YuLiaN' Alıntı: tek link hocam.calısma olabilir. Genişletmek için tıkla ... evet olabilir bugün müdür yard. sınavı var ondandır diye düşündüm bende herkeste aynı galiba
YuLiaN' Alıntı: tek link hocam.calısma olabilir. Genişletmek için tıkla ... evet olabilir bugün müdür yard. sınavı var ondandır diye düşündüm bende herkeste aynı galiba
sencal Aktif Üye Mesajlar 249 15 Ağustos 2011 #6 evet hocam diğer menüler mevcut değil !? anlamadım neden acaba ?
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 16 Ağustos 2011 #11 arkadaşlar mebbisde şimdide kişisel uygulamalar modülü aktif değil sizlerde nasıl