mebbis.."BAŞVURU YAPMANIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR" UYARISI

Kodla Büyü

akif_van

Aktif Üye
Arkadaşlar an itibari ile ilk atama için mebbise girdiğimde bu uyarıyı alıyorum..aynı uyarıyı alan var mı?

ya tercih yapamıyorum çıldıracam ya...yok mu bu uyarıyı alan başka arkadaş? yoksa sorun sadece bende mi?

sakin hocam mebbisin standart hatalarından benim eşiminkindede aynı hatayı veriyo bikaç saate düzelir takma kafana bukadar

teşekkür ederim hocam ya... valla artık paronayak olmusum ya..o mesajdan neler neler çıkartıyorum bi bilseniz.. belki adam öldürmüşümdür ve beni suçlu bulmuşlardır ondan kabul etmiyolardır başvurumu düşündüğüm bile oldu :)))))

Arkadaşlar İngilizce branşı için neredeyse sadece doğu bölgesi açılmış. Doğudan bildiğiniz iyi okulları söyleyebilir misiniz? Direkt okul ismi olarak yazarsanız sevinirim. Okulun koşullarına ulaşım imkamlarına vs. göre. Teşekkürler

Memurlar.net , Mebbis ile Mernis arasında bağlantıların kopmasından kaynaklanıyor demiş bu hataya

çalıştığım ilçede Yozgat Çayıralan 3 tane okul var iki ilçe merkezinde birisi köyde gidiş geliş yapıyor hocalr bence 3üde yazılabilir. tabi diğerleri çok doğu ise. bu arada puan kaç

beyazgolge' Alıntı:
akif_van' Alıntı:
Arkadaşlar an itibari ile ilk atama için mebbise girdiğimde bu uyarıyı alıyorum..aynı uyarıyı alan var mı?
çalıştığım ilçede Yozgat Çayıralan 3 tane okul var iki ilçe merkezinde birisi köyde gidiş geliş yapıyor hocalr bence 3üde yazılabilir. tabi diğerleri çok doğu ise. bu arada puan kaç
sıralama 3800 lerde. 5000 alıyor

yemin ediyorum paranoyak ettiler beni... yapayım sakin sakin tercihimi bu saatlerde kimse olmaz derken karşılaştığım hata ya bak... TERCİH YAPMANIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR! dedi kan beynime sıçradı resmen... inşallah çabucak hallolur bu hata...

ben genel bi hata dedim ama arkadaşlar bi arkadaşı aradım o girebiliyomuş bu hata ne iş anlamaıdm bakalım beklicez görcez

arkadaş 5gün açıyolar ilk gün açmazlar bgünde girilmiyor delirtçekler adamı hay ben bunların.....

Geri