T tenakuz Aktif Üye Mesajlar 111 Çarşamba saat 10:57'de #1 Mrb. Galiba sistem değişmiş. Mebbis yeni ek ders modülüne geçilmiş. Btr görünmüyorum orada ne yapılır da düzeltilebilir?
Mrb. Galiba sistem değişmiş. Mebbis yeni ek ders modülüne geçilmiş. Btr görünmüyorum orada ne yapılır da düzeltilebilir?
H Hesx Aktif Üye Mesajlar 131 Çarşamba saat 11:24'de #2 Görevlendirme bilginizi iliniz ,ilçeniz işlemesi lazım mebbise sonra gözüküyor.
V VUR4L Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 511 Çarşamba saat 12:52'de #3 tenakuz' Alıntı: Mrb. Galiba sistem değişmiş. Mebbis yeni ek ders modülüne geçilmiş. Btr görünmüyorum orada ne yapılır da düzeltilebilir? Genişletmek için tıkla ... Konu 'MEBBİS Ek Ders Modülü' 12 Ağustos 2023 MEBBİS Ek Ders Modülü bazı yerlerde denenmeye başlamış. Örneğin Ankara-Mamak Ek Ders Modülü Bilgilendirme Toplantısı Millî Eğitim Bakanlığı ANKARA - MAMAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ mamak.meb.gov.tr
tenakuz' Alıntı: Mrb. Galiba sistem değişmiş. Mebbis yeni ek ders modülüne geçilmiş. Btr görünmüyorum orada ne yapılır da düzeltilebilir? Genişletmek için tıkla ... Konu 'MEBBİS Ek Ders Modülü' 12 Ağustos 2023 MEBBİS Ek Ders Modülü bazı yerlerde denenmeye başlamış. Örneğin Ankara-Mamak Ek Ders Modülü Bilgilendirme Toplantısı Millî Eğitim Bakanlığı ANKARA - MAMAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ mamak.meb.gov.tr