refleto Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 15 Temmuz 2013 #1 arkadaşlar böte mezunuyum... ancak mebbis'imde böyle bir ifade var... herkesin böyle mi? yoksa bir hata mı var... bölümü kısmında Çıraklık,Mesleki ve Teknik Eğitim ifadesi geçiyor...
arkadaşlar böte mezunuyum... ancak mebbis'imde böyle bir ifade var... herkesin böyle mi? yoksa bir hata mı var... bölümü kısmında Çıraklık,Mesleki ve Teknik Eğitim ifadesi geçiyor...
refleto Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 15 Temmuz 2013 #3 hayır... Anadolu Öğretmen Lisesinde Çalışıyorum...
yolcuhan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 560 15 Temmuz 2013 #5 meslek lisesindeyim, benimkinde atama-ortaöğretim yazıyor.
KöfteHoRr Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,369 15 Temmuz 2013 #6 Sizi teknik öğretmen yapmışlar hocam Benimki "Bölümü:" kısmı boş, bişey yazmamışlar
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 615 15 Temmuz 2013 #7 meslek lisesindeyim hiç bir şey yazmıyor, ben kimim?
E egitimci. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 685 15 Temmuz 2013 #9 Bölümü : Atama - Ortaöğretim böte mezunuyum... lisedeyim, sizinki de sanırım böyle olacak
refleto Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 15 Temmuz 2013 #10 teşekkürler arkadaşlar... acaba toplu bir değişiklik mi... yoksa benim ki mi yanlış dedim... yarın okulu ararım...
teşekkürler arkadaşlar... acaba toplu bir değişiklik mi... yoksa benim ki mi yanlış dedim... yarın okulu ararım...