mebbis memuriyete esas görev süresi

Kodla Büyü

akyildiz41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mebbisteki memuriyete esas görev süresi kaldırılmış. sanırım şimdiden hazırlıklar başladı.

Emekliliğe esas>>memuriyette geçen yıllar
Meb'de kadrolu öğretmenliğe esas>>askerlik hariç öğretmenlik yılların.
Ben 57 yaşımda emekli olacağım.5 sene yıpranma verirlerse arkama bakmam 52'nde bırakırım(şu an 10 senem var)Bireysel emekliliğimde var.56 yaşımda önce bunu alacağım.Bugün otobüste ilkokul mezunu 2 vatandaş arkamda konuşuyor organize sanayisinde 1700tl alıyor mesai,cts derken 2bini buluyor diyor.Şu zammı alsak da maaşlar 2300tlyi bulur diyor.Benim maaş yeni 2500 oldu üniversite okuduk yav. :o

Bende 2012 subat atamasiyim mart 2016 da mdr yrd sinavi yapilirsa normalde 4 yil doldugu icin girebiliyorum ama araya askerlik girdigi icin sanirim tam 4 yil olmuyor ve sinava giremiyorum degil mi arkadaslar? Yoksa totale bakip dort yil doldugu icin sinava girebiliyor muyum?

Buzkırıcı' Alıntı:
Emekliliğe esas>>memuriyette geçen yıllar
Meb'de kadrolu öğretmenliğe esas>>askerlik hariç öğretmenlik yılların.
Ben 57 yaşımda emekli olacağım.5 sene yıpranma verirlerse arkama bakmam 52'nde bırakırım(şu an 10 senem var)Bireysel emekliliğimde var.56 yaşımda önce bunu alacağım.Bugün otobüste ilkokul mezunu 2 vatandaş arkamda konuşuyor organize sanayisinde 1700tl alıyor mesai,cts derken 2bini buluyor diyor.Şu zammı alsak da maaşlar 2300tlyi bulur diyor.Benim maaş yeni 2500 oldu üniversite okuduk yav. :o

boşamı okuduk ne :?

Geri