Mebbis te adım yok:(

Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulun şifresi ile mebbis e girdim, listede tek benim adım yok. norm fazlası yazıyordu kontenjan.meb.gov.tr önceden, iki yıldır norm fazlasıydım, yarıyıl tatilinde adım vardı listede. şimdi baktım yok. kendi tc numaramla girdiğimde kişisel bilgilerde anadolu lisesine yerleştirilme bilgileri diye bir bölüm var. ama o bölümde bilgi yok ben de. anadolu lisesinde çalışıp norm fazlası olan var mı? benim okulum dönüştürülen okullardan. ne olacak bilmiyorum, pazartesiyi iple çekiyorum.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    10.6 KB · Görüntüleme: 641
ara sıra olur böyle şeyler il veya ilçeniz ilsis yöneticisiyle görüşün sorun hallolur 2008 de 7bin öğretmeni ilsisten yanlışlıkla silmişlerdi sonra yine eklediler düzelttiler ilsis ayrıca çok önemli bi yer değil önemli olan evraktır okulda il ilçede özlük dosyanız var bakanlıkta var ösym kayıtlarınızı tutuyor sgkdda kaydınız var. atamada atama bilgileriniz var var oğlu var yani.

hipopotam' Alıntı:
ara sıra olur böyle şeyler il veya ilçeniz ilsis yöneticisiyle görüşün sorun hallolur 2008 de 7bin öğretmeni ilsisten yanlışlıkla silmişlerdi sonra yine eklediler düzelttiler ilsis ayrıca çok önemli bi yer değil önemli olan evraktır okulda il ilçede özlük dosyanız var bakanlıkta var ösym kayıtlarınızı tutuyor sgkdda kaydınız var. atamada atama bilgileriniz var var oğlu var yani.
şu anadolu liseleri sınavı öncesi olunca biraz tedirgin oldum hocam. ama listeyi tam kontrol ettiğimde benim gibi iki kişi daha var listede olmayan. yani biz artık üç kişi olduk, pazartesi hallettiririz artık..

Geri