mebbis tercih yapabiliyor musunuz?

Kodla Büyü
hocam bende açılıyor.. Kullandığınız tarayıcıdan kaynaklı olmasın?? İe kullanırsanız belki sorun hallolur.

internet explorer da meb.gov.tr yi uyumluluk görünüm ayarlarına ekleyin sorun düzeliyor.

tamam düzeldi adam gibi okul açmamışlar şimdi de il içi tekrar yapılacak diyorlar madem önce yapsaydınız ya yazıklar olsun bu kadar olmaz.

Arkadaşlar, biraz önce tercihlerimi yapıp kaydettim.. Arkadaşlar bilgisayarıma bağlı yazıcı olmadığı için çıktı alamadım.. Bundan sonraki süreç nasıl olacak? Ben her ihtimale karşı tarayıcının kendi yazdır sekmesini kullanarak "xps" formatında bilgisayarıma kaydettim. Yarın da okuldan çıktı alırım.. Bu şekilde sorun olur mu yoksa Okul Müdürlüğü mü çıktıyı alacak?? Bilgisi olan arkadaşlarım yardım edebilir mi?

Hocam sen kendi mebbisinden çıktı almıyorsun zaten... Okul müdürün tercihlerini onaylıyor onaylarken de çıktını alıyor.. İlçe milli eğitim müdürüne imzalatıyosun.. Oldu da bitti maşallah..

kız arkadaşımın müdürü sen alman gerekiyor ben onaylayınca ikidebir atamayla uğraştırma beni diyormuş eminsizniz dimi müdür onaylayınca çıktı alınıyor.müdürle uğraştırmayın beni eminsiniz sanırım olmadı deyince kız ark. bana sarıyor da.

Geri