Mebbiste kişisel bilgiler ve tercihler

Kodla Büyü

Kilit

Seçkin Üye
Seçkin Üye
An itibarı ile bomboş.Sadece bende mi böyle sizlerde de böyle mi? Bir şeyleri kurcalıyorlar herhalde.

Sayın Hocam,

MEBBİS'te bu gün bir problem var. Sürekli dışarı atıyor. Sisteme girince de hata veriyor. Büyük ihtimal güncelleme vardır.

Başvuru işlemleri de bu yüzden boş görünüyordur.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

MEBBİS'te bu gün bir problem var. Sürekli dışarı atıyor. Sisteme girince de hata veriyor. Büyük ihtimal güncelleme vardır.

Başvuru işlemleri de bu yüzden boş görünüyordur.

İyi çalışmalar.

Sağol hocam.

başvurumu kaydet diyorum "3 yılını doldurmayan personel başvuru yapamaz" diye bir uyarı çıkıyor. okul dönüşüm geçirdiği için mi acaba bu durum. Siz de de böyle bir sıkıntı var mı

hyalcin_61' Alıntı:
başvurumu kaydet diyorum "3 yılını doldurmayan personel başvuru yapamaz" diye bir uyarı çıkıyor. okul dönüşüm geçirdiği için mi acaba bu durum. Siz de de böyle bir sıkıntı var mı

Bende hiçbirşey gözükmüyor ne ismin ne görev yerim ne sürem nede illler.3 yılı gedoldurdum.

Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Durumunuzu seçin kısmında 4 seçenek var dördüde bana uymuyor. Ben normal bir şekilde bulunduğum kurumda ve ilde 3 yılımı doldurdum

aliakdemir' Alıntı:
Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Durumunuzu seçin kısmında 4 seçenek var dördüde bana uymuyor. Ben normal bir şekilde bulunduğum kurumda ve ilde 3 yılımı doldurdum
Ayni durumdayim bos birakamiyor muyuz acaba

hyalcin_61' Alıntı:
Hocam okulla alakası yoktur. Çünkü kurumda değil ilde çalıştığın zamana bakıyorlar. Mebbiste geçici problem vardır daha sonra tekrar deneyin.

mtokcan' Alıntı:
hyalcin_61' Alıntı:
Hocam okulla alakası yoktur. Çünkü kurumda değil ilde çalıştığın zamana bakıyorlar. Mebbiste geçici problem vardır daha sonra tekrar deneyin.
hocam ilkokuldaki öğretmen arkadaşlardan biri (okula aynı dönemde geldik) bugün tercihlerini yaptı kaydetti fakat ben yapamıyorum genel bir sorun olsa herkese olması gerekmez mi biri yapıyor diğeri yapamıyor ilginç

Geri