habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
MEBBİS'te bu gün bir problem var. Sürekli dışarı atıyor. Sisteme girince de hata veriyor. Büyük ihtimal güncelleme vardır.
Başvuru işlemleri de bu yüzden boş görünüyordur.
İyi çalışmalar.
hyalcin_61' Alıntı:başvurumu kaydet diyorum "3 yılını doldurmayan personel başvuru yapamaz" diye bir uyarı çıkıyor. okul dönüşüm geçirdiği için mi acaba bu durum. Siz de de böyle bir sıkıntı var mı
Ayni durumdayim bos birakamiyor muyuz acabaaliakdemir' Alıntı:Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Durumunuzu seçin kısmında 4 seçenek var dördüde bana uymuyor. Ben normal bir şekilde bulunduğum kurumda ve ilde 3 yılımı doldurdum
Hocam okulla alakası yoktur. Çünkü kurumda değil ilde çalıştığın zamana bakıyorlar. Mebbiste geçici problem vardır daha sonra tekrar deneyin.hyalcin_61' Alıntı:başvurumu kaydet diyorum "3 yılını doldurmayan personel başvuru yapamaz" diye bir uyarı çıkıyor. okul dönüşüm geçirdiği için mi acaba bu durum. Siz de de böyle bir sıkıntı var mı
hocam ilkokuldaki öğretmen arkadaşlardan biri (okula aynı dönemde geldik) bugün tercihlerini yaptı kaydetti fakat ben yapamıyorum genel bir sorun olsa herkese olması gerekmez mi biri yapıyor diğeri yapamıyor ilginçmtokcan' Alıntı:Hocam okulla alakası yoktur. Çünkü kurumda değil ilde çalıştığın zamana bakıyorlar. Mebbiste geçici problem vardır daha sonra tekrar deneyin.hyalcin_61' Alıntı:başvurumu kaydet diyorum "3 yılını doldurmayan personel başvuru yapamaz" diye bir uyarı çıkıyor. okul dönüşüm geçirdiği için mi acaba bu durum. Siz de de böyle bir sıkıntı var mı